reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dzien dobry
Ja wyspana :)
Wczoraj posprzatalam to laba
Zaraz skocze do piekarni po chlebek. Wczoraj mnie podkusilo i kupilam bulki w biedrze. Wieczorem zjadlam sucha i wymiotowalam po niej jak kot. Sama odmrazana chemie tam pieka. Nigdy wiecej

reklama
Dzień dobry sobotnie :) za mną jakaś ciężka noc, budziłam sie co chwile, w pewnym momencie juz miałam załamke bo poczułam "niespokojne nogi" :) mysle tylko nie tooooo,ale przysnęłam na trochę i minęło:) uff:)
Na dworze szaro buro :/ dzień leń :) ale najpierw muszę ogarnąć kuchnie bo wyglada jakby armagedon przeszedł :)

Zjadłabym jakieś pyszne ciacho...ale samo sie nie upiecze :) a sklepowe "kodowane" jakoś mnie nie zachęcają choć uwielbiam ten Ala domowy sernik z Biedry :) on nawet ma niezły skład :)
Miłego dziona!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I za mna jakies ciacho chodzi... ale jajek brak :(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry sobotnie :) za mną jakaś ciężka noc, budziłam sie co chwile, w pewnym momencie juz miałam załamke bo poczułam "niespokojne nogi" :) mysle tylko nie tooooo,ale przysnęłam na trochę i minęło:) uff:)
Na dworze szaro buro :/ dzień leń :) ale najpierw muszę ogarnąć kuchnie bo wyglada jakby armagedon przeszedł :)

Zjadłabym jakieś pyszne ciacho...ale samo sie nie upiecze :) a sklepowe "kodowane" jakoś mnie nie zachęcają choć uwielbiam ten Ala domowy sernik z Biedry :) on nawet ma niezły skład :)
Miłego dziona!!!

Daj spokój z tym sernikiem. To jest wszystko mrozsone! Tak jak i paczki i donuty.... No chyba ze mówisz o tych ciastach które jeżdżą z piekarni, to inna bajka :)

hello sobotnie :happy2:

@myycha Grey's Anatomy to mój ulubiony serial. Kiedyś jeszcze Dr House :laugh2:

Małża roznosi dzisiaj, bo nie dzwonili z wynikami. Zaraz zabiera się za dzwonienie, ale coś czuję, że tam wszyscy będą fruwać :eek: widocznie dla ludzi pracujących tam 2300 to byle jakie pieniądze skoro nie da się wykonać badań porządnie. W środę było "proszę czekać 48h" - a podobno i tak wysłali je dzień wcześniej, więc to już w ogóle kosmos. Próbuję go uspokoić, ale wspiera go moja mama, więc się facet jeszcze bardziej nakręca :confused:

@klusek w biedrze sa tez bulki z piekarni.. Ale nie są jakies mega apetyczne ..albo to ja sie zrobiłam wielka pani :) bo juz nawet jesli chodzi p pieczywo to wybrzydzam

@GuaRaNa ooo szarlotka dobry pomysł:) raz ale bardzo dawno próbowałam ta sypana ale wyszła mega słodka, muszę poszperać w przepisach :)

@pamqsku hmmm nie wiem , ale ten chyba nie mrożony , sa dwa takie ciasta: właśnie sernik i szarlotka napisane" jak domowe" i skład normalny , jakos dyszka za kawałek .

@pamqsku W Biedrze jak w Lidlu mają swoje 'piekarniki', ale wkładają w nie gotowe, mrożone ulepce. Dla mnie ze wszystkich marketów to Biedra ma najgorsze pieczywo.
Ja niezmiennie od kilku lat kupuję pieczywo w ulubionej, osiedlowej piekarni choć te kajzerki co teraz są to i tak nie ten smak z dzieciństwa..

To ja z seriali uwielbiam Grę o tron i Narcos i żałuję, że oglądałam, ale to tylko dlatego że chciałabym jeszcze raz na pełnej nieświadomce je obejrzeć. :D <3

Dobra, wracam co Chirurgów.

reklama
Witam się w pochmurne popołudnie. Jak co weekend dostałam sniadanie do łóżka i info... Eozkapryazony braciszek M jest podrzucony do nas na cały dzień... Jeeee jupiiii. jesziemy do aklepu może zachaczymy o pepco a potem troche ogarne w domu. Moj M stwierdził, że nie wygladam ciążowo a jakoś tak fajniej buahahaha.

Do góry