reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Człowiek ma przed sobą widmo cukrzycy ciążowej a Wy od rana robicie smaka na słodkości :p
Ale tu fanek Greys Anatomy :D do tej pory nie znałam zbyt wielu wielbicieli tego serialu. Ja to już nawet killa razy od początku go obejrzałam :D

reklama
Truskaweczka, widziałaś jakieś nowe normy są. Może jednak się prześlizgniesz :-p A póki nic nie masz stwierdzonego to możesz jeść z czystym sumieniem. Potem już Ci sumienie nie da :-p

Emikaa, bo za mną już ładne kilka godzin dnia :-D Moje dziecko mnie o 5:50 obudziło. Ale przynajmniej świeże bułeczki w piekarni dostałam :-D

Ostatnia edycja:
No to jaja jak berety :szok:

Dziś od 9 - 13 mają otwarte.
Zadzwonił na nr, z którego się ze mną kontaktowano (wysyłano sms i dzwoniono, a potem jeszcze ja dzwoniłam drugi raz w iny dzień). Pani powiedziała mu, że to jej prywatny numer i sobie nie życzy, żeby na niego dzwoniono :eek: oczywiście usłyszała "jest Pani niekulturalna" hahaha ale na koniec dodał "to ja będę się kontaktował z kierowniczką" :-p
wypróbowaliśmy dwa inne nry ze strony, jeden wyłączony, a drugiego nikt nie odbiera.

Ja tam czekam do wtorku o ile ten furiat nie zadzwoni wcześniej sam.:ninja2:

No to jaja jak berety :szok:

Dziś od 9 - 13 mają otwarte.
Zadzwonił na nr, z którego się ze mną kontaktowano (wysyłano sms i dzwoniono, a potem jeszcze ja dzwoniłam drugi raz w iny dzień). Pani powiedziała mu, że to jej prywatny numer i sobie nie życzy, żeby na niego dzwoniono :eek: oczywiście usłyszała "jest Pani niekulturalna" hahaha ale na koniec dodał "to ja będę się kontaktował z kierowniczką" :-p
wypróbowaliśmy dwa inne nry ze strony, jeden wyłączony, a drugiego nikt nie odbiera.

Ja tam czekam do wtorku o ile ten furiat nie zadzwoni wcześniej sam.:ninja2:
A gdzie ta ich siedziba? W angeliusie robilas w koncu? To dlaczego tam po prostu nie podjedziesz?

Sent from my LG-K220 using Forum BabyBoom mobile app

@dzag82 a nie podpowiedzą wam rodzice co kupić solenizantowi?
@safiya niepoważni jacyś. To po co służbowe sprawy załatwia z prywatnego numeru. Przecież można grzecznie powiedzieć, że dzisiaj nie jestem w pracy proszę dzwonić tam a tam grrr...

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a co wy sądzicie o szczepieniach. Mojej przyjaciółki synek ma autyzm objawił się koło trzeciego roku życia. Ona głęboko wierzy że to od szczepień. Ja natomiast swoje dzieci szczepie i wszystko ok. W następnym tygodniu mam szczepienie mojej córki i aż mnie ciarki przechodzą.

Napisane na ZTE BLADE A310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja Domi szczepilam zwyklymi te 10 lat temu. Teraz tez zamierzam zwyklymi. I wkurza mnie kazda dodatkowa szczepionka narzucana jak teraz na pneumokoki. Bez sensu.

Do góry