reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witajcie. U nas też tak pochmurno i szaro że nie ma ochoty wyjść z pod kołdry... Nawet kot jeszcze nie przyszedł, śpi. Dzień typowy do leżenia i książki.
Trzeba ruszyć tyłek i brzuch żeby nakarmić maleństwo.
Miłego dnia i poprawy pogody.

reklama
@o.paulina tez chirurgow namietnie ogladam ;) wlasciwie to jedyny serial do ktorego co tydzien z mezem przysiadamy od samego poczatku jego istnienia :D

@MamaT my tez dzis jajecznica, wlasnie czekam az chlopcy dokoncza

Musze jechac zaraz do sklepu po prezent. Jutro idziemy na 50 tescia i urodziny szwagra, nie chce mi sie szczerze mowiac...

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam i ja. U mnie dziecir wstalo na mleko po 5 ale poszedl zbowu spac po 6 i wstal ok 7.40. A mi sie dzisiaj cos kiepsko spalo. U nas tez jakas szarowa ale podobno ma byc ladnie potem.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry sobotnie :) za mną jakaś ciężka noc, budziłam sie co chwile, w pewnym momencie juz miałam załamke bo poczułam "niespokojne nogi" :) mysle tylko nie tooooo,ale przysnęłam na trochę i minęło:) uff:)
Na dworze szaro buro :/ dzień leń :) ale najpierw muszę ogarnąć kuchnie bo wyglada jakby armagedon przeszedł :)

Zjadłabym jakieś pyszne ciacho...ale samo sie nie upiecze :) a sklepowe "kodowane" jakoś mnie nie zachęcają choć uwielbiam ten Ala domowy sernik z Biedry :) on nawet ma niezły skład :)
Miłego dziona!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry w sobotę :) u nas podobnie jak u Was szaro :( zaraz uciekam na zakupy, po południu idziemy do znajomych i muszę coś kupić dla czterolatki najlepiej z "Kliniki dla pluszaków" więc czeka mnie rajd po sklepach ;) ogarnąć w domu a późniejszym wieczorem planszówki z rodziną M :) może uda mi się gdzieś po miedzy podczytywać.

Miłego dzionka sierpnióweczki :)

p19uflw1jarcljhd.png

Cześć sobotnio :)
Jak nie było córki to budziłam się wcześnie rano w weekend tak jak do pracy, a teraz to mnie wołami z łóżka ściągać trzeba.
@o.paulina to miłego oglądania bo wiele emocji przed Tobą. Ja czekam aż będzie lektor albo napisy do 13 odcinka 13 sezonu [emoji3]
@emikaa polecam szarlotkę sypaną - szybkie ciasto zero syfu a pyyszne jutro będę piekła.

Teściowa mi wczoraj dała całą butlę kompotu z suszonych owoców taki jak na święta, chyba po tym taki apetyt mam bo on dobrze działa na trawienie. Mniam!
Dziś rodzinny dzień mopa [emoji23] więc zmykam póki mam wenę do sprzątania.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien doby :-)

Ooo widze, ze dzis nocki pozarywane i wczesne pobudki ;-) , ja dzis tez 4.00 siusiu i walka do 6, corcia zjadla kaszke i od 7 do 9 jeszcze drzemka :-) . No a 5.40 pol kanapki, bo mnie ssalo :-0

My dzis tez wypad na torta do siostrzenicy meza, a jutro moja pociecha konczy 16 lat , jejjj jak ten czas leci, zaraz mi z gniazda wyfrunie :'-(
Wczoraj zaklepalam sobie polozna, ta sama co mialam przy Nel takze kolejny krok zblizajacy do porodu :p

Milego i slonecznego dnia zycze :-) , u mnie zapowiadaja deszcze buuu

Do góry