reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witajcie. U nas też tak pochmurno i szaro że nie ma ochoty wyjść z pod kołdry... Nawet kot jeszcze nie przyszedł, śpi. Dzień typowy do leżenia i książki.
Trzeba ruszyć tyłek i brzuch żeby nakarmić maleństwo.
Miłego dnia i poprawy pogody.

reklama
@o.paulina tez chirurgow namietnie ogladam ;) wlasciwie to jedyny serial do ktorego co tydzien z mezem przysiadamy od samego poczatku jego istnienia :D

@MamaT my tez dzis jajecznica, wlasnie czekam az chlopcy dokoncza

Musze jechac zaraz do sklepu po prezent. Jutro idziemy na 50 tescia i urodziny szwagra, nie chce mi sie szczerze mowiac...

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam i ja. U mnie dziecir wstalo na mleko po 5 ale poszedl zbowu spac po 6 i wstal ok 7.40. A mi sie dzisiaj cos kiepsko spalo. U nas tez jakas szarowa ale podobno ma byc ladnie potem.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry sobotnie :) za mną jakaś ciężka noc, budziłam sie co chwile, w pewnym momencie juz miałam załamke bo poczułam "niespokojne nogi" :) mysle tylko nie tooooo,ale przysnęłam na trochę i minęło:) uff:)
Na dworze szaro buro :/ dzień leń :) ale najpierw muszę ogarnąć kuchnie bo wyglada jakby armagedon przeszedł :)

Zjadłabym jakieś pyszne ciacho...ale samo sie nie upiecze :) a sklepowe "kodowane" jakoś mnie nie zachęcają choć uwielbiam ten Ala domowy sernik z Biedry :) on nawet ma niezły skład :)
Miłego dziona!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry w sobotę :) u nas podobnie jak u Was szaro :( zaraz uciekam na zakupy, po południu idziemy do znajomych i muszę coś kupić dla czterolatki najlepiej z "Kliniki dla pluszaków" więc czeka mnie rajd po sklepach ;) ogarnąć w domu a późniejszym wieczorem planszówki z rodziną M :) może uda mi się gdzieś po miedzy podczytywać.

Miłego dzionka sierpnióweczki :)

p19uflw1jarcljhd.png

Cześć sobotnio :)
Jak nie było córki to budziłam się wcześnie rano w weekend tak jak do pracy, a teraz to mnie wołami z łóżka ściągać trzeba.
@o.paulina to miłego oglądania bo wiele emocji przed Tobą. Ja czekam aż będzie lektor albo napisy do 13 odcinka 13 sezonu [emoji3]
@emikaa polecam szarlotkę sypaną - szybkie ciasto zero syfu a pyyszne jutro będę piekła.

Teściowa mi wczoraj dała całą butlę kompotu z suszonych owoców taki jak na święta, chyba po tym taki apetyt mam bo on dobrze działa na trawienie. Mniam!
Dziś rodzinny dzień mopa [emoji23] więc zmykam póki mam wenę do sprzątania.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien doby :-)

Ooo widze, ze dzis nocki pozarywane i wczesne pobudki ;-) , ja dzis tez 4.00 siusiu i walka do 6, corcia zjadla kaszke i od 7 do 9 jeszcze drzemka :-) . No a 5.40 pol kanapki, bo mnie ssalo :-0

My dzis tez wypad na torta do siostrzenicy meza, a jutro moja pociecha konczy 16 lat , jejjj jak ten czas leci, zaraz mi z gniazda wyfrunie :'-(
Wczoraj zaklepalam sobie polozna, ta sama co mialam przy Nel takze kolejny krok zblizajacy do porodu :p

Milego i slonecznego dnia zycze :-) , u mnie zapowiadaja deszcze buuu

Do góry