Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, to jest wlasnie mrozone. Odmrazane do sprzedazy I juz...@GuaRaNa ooo szarlotka dobry pomysł raz ale bardzo dawno próbowałam ta sypana ale wyszła mega słodka, muszę poszperać w przepisach
@pamqsku hmmm nie wiem , ale ten chyba nie mrożony , sa dwa takie ciasta: właśnie sernik i szarlotka napisane" jak domowe" i skład normalny , jakos dyszka za kawałek .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem ze mama piekarniki,ale chleby pakowane I cztery roDzaje bulek Sa z piekarni@pamqsku W Biedrze jak w Lidlu mają swoje 'piekarniki', ale wkładają w nie gotowe, mrożone ulepce. Dla mnie ze wszystkich marketów to Biedra ma najgorsze pieczywo.
Ja niezmiennie od kilku lat kupuję pieczywo w ulubionej, osiedlowej piekarni choć te kajzerki co teraz są to i tak nie ten smak z dzieciństwa..
To ja z seriali uwielbiam Grę o tron i Narcos i żałuję, że oglądałam, ale to tylko dlatego że chciałabym jeszcze raz na pełnej nieświadomce je obejrzeć. <3
Dobra, wracam co Chirurgów.
No niestety, tylko kajzerki, z przedzialkiem, ciemne bulki i rogale sa z piekarni. No i zapakowane chleby. Reszta gotowe do wypieku na miejscu.Dzien dobry
Ja wyspana
Wczoraj posprzatalam to laba
Zaraz skocze do piekarni po chlebek. Wczoraj mnie podkusilo i kupilam bulki w biedrze. Wieczorem zjadlam sucha i wymiotowalam po niej jak kot. Sama odmrazana chemie tam pieka. Nigdy wiecej
Łazienka u góry też z kibelkiem? Polecam. Czasem jeden to za małoPrzekonalam mojego zeby lazienka byla na gorze. Na dole kuchnio-jadalnia i wc. Salon. A na gorze lazienka zeby nikt oprocz domownikow nie chodzil. I pokoje.
Kochane - oficjalnie mówię, że zrobiłam Harmony w centrum medycznym Sodowski w Katowicach. Porażka ..
@myycha nie pojadę, bo było do 13, a mieszkam daleko ..
JestKochane - oficjalnie mówię, że zrobiłam Harmony w centrum medycznym Sodowski w Katowicach. Porażka ..
@myycha nie pojadę, bo było do 13, a mieszkam daleko ..
Gar żuru na pocieszenie ..