reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Przekonalam mojego zeby lazienka byla na gorze. Na dole kuchnio-jadalnia i wc. Salon. A na gorze lazienka zeby nikt oprocz domownikow nie chodzil. I pokoje.

reklama
To jedz w poniedzialek i zalatw od reki ;) watpie, zeby dzwonirnie cokolwiek Wam dalo szczerze mowiac..

Ja szczepie chlopcow podstawowymi szczepionkami, bez dodatkowych bajerow, ale niektore szczepionki odraczam w czasie ze wzgledu na ich wczesniejsze problemy neurologiczne ;)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Człowiem wydaje tyle kasy na badania a oni tak wszystko olewają i jeszcze pretensje mają. Masakra :/
Co do szczepień to my synka szczepiliśmy 5w1. Dodatkowych nie braliśmy.

@GuaRaNa ooo szarlotka dobry pomysł:) raz ale bardzo dawno próbowałam ta sypana ale wyszła mega słodka, muszę poszperać w przepisach :)

@pamqsku hmmm nie wiem , ale ten chyba nie mrożony , sa dwa takie ciasta: właśnie sernik i szarlotka napisane" jak domowe" i skład normalny , jakos dyszka za kawałek .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, to jest wlasnie mrozone. Odmrazane do sprzedazy I juz...
@pamqsku W Biedrze jak w Lidlu mają swoje 'piekarniki', ale wkładają w nie gotowe, mrożone ulepce. Dla mnie ze wszystkich marketów to Biedra ma najgorsze pieczywo.
Ja niezmiennie od kilku lat kupuję pieczywo w ulubionej, osiedlowej piekarni choć te kajzerki co teraz są to i tak nie ten smak z dzieciństwa..

To ja z seriali uwielbiam Grę o tron i Narcos i żałuję, że oglądałam, ale to tylko dlatego że chciałabym jeszcze raz na pełnej nieświadomce je obejrzeć. :D <3

Dobra, wracam co Chirurgów.
Wiem ze mama piekarniki:),ale chleby pakowane I cztery roDzaje bulek Sa z piekarni

Dzien dobry
Ja wyspana :)
Wczoraj posprzatalam to laba
Zaraz skocze do piekarni po chlebek. Wczoraj mnie podkusilo i kupilam bulki w biedrze. Wieczorem zjadlam sucha i wymiotowalam po niej jak kot. Sama odmrazana chemie tam pieka. Nigdy wiecej
No niestety, tylko kajzerki, z przedzialkiem, ciemne bulki i rogale sa z piekarni. No i zapakowane chleby. Reszta gotowe do wypieku na miejscu.

Szczepienia temat rzeka...
Nie miałam wyjścia i moja była za granicą szczepiona skojarzonymi. Teraz pewnie będę zgłębiać temat.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane - oficjalnie mówię, że zrobiłam Harmony w centrum medycznym Sodowski w Katowicach. Porażka ..

@myycha nie pojadę, bo było do 13, a mieszkam daleko .. :hmm:
Kochane - oficjalnie mówię, że zrobiłam Harmony w centrum medycznym Sodowski w Katowicach. Porażka ..

@myycha nie pojadę, bo było do 13, a mieszkam daleko .. :hmm:

Gar żuru na pocieszenie ..
Jest

Ja tak jak mówiłam bylam tam w poprzedniej ciąży i wiecej nie pójdę. Nie dość że Panie z recepcji niemiłe i jak powiedziałam, że nad tym trzecim badaniem się zastanowię to mnie chciały pogryzc. Nie dość, że kupe kasy się płaci to czeka jak za zbożem. Porażka!

Wspolczuje Ci tylko niepotrzebnych stresów. Zakładam, że przed zapłatą mieli inne do Was podejście...

Do góry