reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Hej babeczki padniecie [emoji23] teściowa wysłała mi listę imion, które ona bierze pod uwagę [emoji23][emoji23][emoji23] wiecie ostatni wnuk/wnuczka ludzie poszaleli Hahahaha mam rozpatrzyć. Buhahahaha. Mąż do niej zadzwonił i mówi: a to ty w ciąży jesteś czy moja żona? [emoji12][emoji12][emoji12] mam rodzeństwo. Nazwałaś jak chciałaś. Teraz my wybieramy. [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No oszalała

reklama
Omatkoboskoczestochosko nazarlam sie pomidorowej, zalalam lodami i popchalam szprotkami w sosie pomidorowym

O widze, ze nie tylko ja tak szaleje :D :D

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

..w sumie jakas tam logika byla w tym zarciu i tu i tu pomidory.

25.pixels ale Ci zazdroszcze!!!! Ja sie wyjatkowo wiosny nie moge doczekac.

Zazdroszcze wezowi wanny! Ja czasem wsadzam dupsko do tej ikeowej od dzieci, ale ostatnio jak wsadzilam to maz wyjmowac musial. Wiec zaprzestalam.

Truskaweczka wlasnie doczytalam o cukrzycy.. Ajjjj ale zobaczysz, ogarniesz szybko diete, dobrze bedzie. Najwazniejsze, ze jestes swiadoma ze dieta to koniecznosc, bo ostatnio rozne rzeczy slyszalam w przychodni, ze jaka tam cukrzyca, nikt nie bedzie mi mowil.co jesc bla bla..

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

@25_pixels przyślij tą pogodę do nas.
U nas jak wczoraj było tak pięknie to już ludziska kurtki porozpinane, bez szalików, mój mąż dziś już katar ma (pewnie jutro będzie umierający ;) ciekawi mnie czy od młodej złapał czy jakiegoś nowego bakcyla do domu przyniósł.
Tak bardzo chciałabym już w ogródku podłubać ale na pogodę się u nas nie zapowiada...

Na pociechę wysiałam sobie pomidorki :)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mojej sąsiadki nastoletni syn właśnie ze szkoły wrócił W podkoszulku. Ale oni to z tych roznegliżowanych [emoji12]
Chyba tez zacznę wysiewać warzywka. Tak bym juz chciała na dworze non stop siedzieć. Te wieczorki z sąsiadami u nas przed garażem, czy za domem, kiedy dzieciaczki się bawią a my gadamy [emoji16] chyba się za ludźmi stęskniłam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czemu te dzieciory tak wcześnie wstają... 5:50 to nie jest ludzka godzina....
Mam smaka na jajecznicę i świeże pieczywo z serem i pomidorem na sniadanie. Lecę do piekarni i sklepu :-)
Miłego dnia.

Ledwo żyję. Znowu boli mnie głowa :/ w dodatku synek stwierdził, że 2 w nocy to świetna godzina na pobudkę i zabawę :/ i tak do 4.30, no i wstał przed 7. W dodatku zrobiła mi się afta w buzi. Macie jakieś sposoby na pozbycie się tego? Ale ze mnie dzisiaj maruda
A Wam życzę miłej i słonecznej soboty ;)

Czemu te dzieciory tak wcześnie wstają... 5:50 to nie jest ludzka godzina....
Mam smaka na jajecznicę i świeże pieczywo z serem i pomidorem na sniadanie. Lecę do piekarni i sklepu :-)
Miłego dnia.
Dzag witaj w klubie, mój wstał o 5.45..... I właśnie siedzę i myślę co bym zjadła. Muszę chłopa do sklepu wysłać[emoji23]
A tak w ogóle to dzień dobry w sobotę.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się w sobotni ranek, ktoś jeszcze nie śpi?

Co do cukrzycy, na 70% mnie też to czeka, ale jeszcze trzyma się mnie nadzieja, że może będzie dobrze..

Uzbroiłam się w pudełko ciepłych lodów i zasiadam do Chirurgów.

Pięknego dnia kochane! :-) :)

Ja już po śniadaniu mąż jajecznice zrobił mniam współczuję wam tych pobudek ja do 7.30 pospalam

reklama
Do góry