reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@dzag nie zaluj sobie. Jak masz ochote to placz! Wyrzuc to z siebie a bedzie Ci troche lepiej :) z trojka dacie rade, przeciez nie zawsze jest pod gore! Milego dnia I pousmiechaj sie troszke :-)

reklama
@dzag82 ale Ci chlopcy daja popalic..

Kurczeeee blade lubie zime, ale w tym roku juz mam dosc, bylam szczeslowa, ze sie robi coraz cieplej a przez noc taki obrazek... Laaaaa zwariuje, ja jiz chce lekkie wiosenne ciuchy
1487052419-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

dzag82 biedna aż Ci współczuję ale to minie chlopcy podróżna zaraz wiosna a jak chcesz sobie poplakac to porycz czasem to pomaga jak mi tak moje chorowaly tez juz padalam z wyczerpania i bezsilności

Dobry dobry :)
Żeby dla wszystkich był dobry, bez boli, plamien, zygow beltow i mdlosci:)
Ja juz tez chce wiosnę, booony jak bardzo :) juz mam dość ubierania siebie, ubierania małego, myślenia o czapkach, rękawiczkach brrrrr
Wystarczy tego zimna!
Poproszę chociaż tak z 10 na plusie ;):)
Miłego dziona!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Atfk u mnie jutro będzie 15t1d więc między nami tylko tydzień różnicy.Może dlatego nic nie czuję że w każdej ciąży późno wyczuwałam ruchy no mam nadzieję że to nie wina np.wady serca i dzidziuś nie ma siły mocno kopać.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No luska to na pewno żadne wady! !Każda z nas ma inaczej przecież. Jestem pewna że zaraz i Ty będziesz czuła. Tak jak i reszta dziewczyn.
Ja znowu odwrotnie- w każdej z ciąż stosunkowo szybko czułam dZieci.
A ten nasz trzeci to wczoraj bàbel miał Chyba szalony dzień

@o.paulina ale masz piękny suwaczek! Skąd?
Rany ten sos to dopiero bomba kaloryczna. Cieszę się ze plamienia odpuściły. Na nast. wizycie pogadaj z ginem niech obejrzy dobrze szyjkę. U mnie po cytologii wyszło też jakieś dziadostwo, może niech ci zrobi cytologię też.
@JustynaWM no trochę dziwne, same piersi i macica z dzieckuem ważą. Takie kobiety żeby wyjść na zero to musiałyby chudnąć...
@Ag.ta zazdroszczę usg niespodzianki i gratuluję synka!
@atfk fajnie masz, a zauważyłaś jakąś prawidłowość? U mnie dzieć dziś mało ruchliwy. Może się obróciło.
@dominoo10 raczej byś miała od razu powikłania. Kiedy miałaś zzo?
@SZIRLI witam w gronie sierpniowych mam
@luska1979 mi się jakiś błąd zrobił i mnie wywaliło, pokazało że to forum nie istnieje [emoji33] i oczywiście zżarło to co już napisałam na telefonie. Jak to z tymi serami w końcu? Ponoć z pasteryzowanego mleka można.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Przez ten tydzień kiedy tak zauważyłam już konkretne ruchy to miałam wrażenie, że po jedzeniu się uaktywnia, ale to co wyrabiał bàbel wczoraj rozwalilo koncepcje.Teraz siedzę w pracy. ..i już czuję smyranie

Witam.
Mogłabym jeszcze pospać ale jakoś już nie mogę.Może dlatego że wczoraj dużo spałam.
Czuję się lepiej ale głowa nadal trochę ćmi.
Mychaa ja akura serów pleśniowych nie lubię.Poza tym tutaj są inne sery pleśniowe niż w PL i położna mówiła że nie wolno żadnych.Stąd ta moja wypowiedź.
Nina90 a czemu byś nie mogła papryczek jeść?Możesz mieć po nich zgagę ale dzidzi nie zaszkodzą.
Ja też podobnie ważę....przed ciążą miałam 80kg.Teraz 81 kg.Jem normalnie ale w żadnej ciąży nie objadałam się ani specjalnych zachcianek nie miałam.Więc tyłam tylko ok.10 kg.Ale dziewczynom chodziło raczej o to że niektóre kobiety potrafią się głodzić w ciąży byle tylko nie zgrubnąć.
Guarana a to bym się wkurzyła....mnie kilka razy wyrzuciło przy długim poście dlatego piszę krótkie.

Witam nowa mamusie ;)

Nie zaglądalam od wczoraj a tu 40 stron do nadrobienia [emoji44]

My cały czas leniuchujemy w łóżku mamy ochotę tylko ja słodycze!
Cały czas mogę jeść tylko słodkie... lody, ciastka, ciasta, cukierki... wszystko !
Martwię się czy taka ilość cukru nie będzie miała jakiegoś wplywu na maleństwo... Ale co ja mam zrobić jak mnie nosi i zrobię wszystko dla słodyczy.. ? :)

Na początku nie byłam pewna ale teraz wiem ze czuje małą w brzuszku :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Najwyżej będziesz mieć duże dziecko [emoji12] a tak serio to się pilnuj bo nie tylko dziecko będzie duże ale też będzie lubić słodycze i może mieć czasna większe tendencje to tycia, takie teorie czytałam. U mnie się sprawdziło, prawie słodkiego nie jadłam w poprzedniej ciąży, głównie warzywa, owoce, sery i właśnie takie rzeczy lubi jeść moje 5 letnie dziecko,słodycze z reguły mówi że są za słodkie ;)

reklama
25_pixels to super że podejrzałaś dzidziusia.
Itta87 ja mam podobnie nie jem dużo bo jak się najem za dużo to wracają mdłości i wymioty.
To mam głupie pytanie Itta?To kto Ci dźwiga syna bo z tego co kojarzę masz małe jeszcze dziecko.Nonstop masz przy sobie osobę do pomocy?

Do góry