reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Hej dziewczyny. Ja dziś jednak wracam do mnie do miasta 300 km i nawet poprosiłam o przesunięcie wizyty z piatku i moja super doktor juz na dziś mi przesunęła.
Trzymajcie kciuki bo jadę sprawdzić te plamienia no i może płeć potwierdzimy już bardziej.

reklama
witajcie z rana - bułeczka i kawka, bo zaraz do pracy.
Już dzisiaj większa szansa na wynik Harmony, ale i tak pewnie znając mnie zadzwonią w czwartek.
Zaraz po pracy jadę do mamy, z małżem to walentynki będziemy mieli tylko wieczorem :laugh2:
miłego dnia!

@atfk ale ja Ci zazdroszczę mamy ten sam termin a u mnie raz na dzień jak mnie smyrnie to się ciesze wolala bym czuć juz takie konkrety ale moje dzieci lubią kopać mój kręgosłup wiec się nie zdziwię i jak teraz tak jest
Hii taka metoda szkrabow Twoich.
Moje bobo jest tak normalnie Rio aktywne co jakiś czas, kilka razy.
Wczoraj póki co był dzień szaleństwa. Dobrze że sama teraz w sekretariacie siedzę bo się cieszyłam i śmiałam sama duo siebie jak wariatka.

Ja ostatnio jak siedzialam i mnie dzidzia smurnela to mówię do niej cześć a Antek i Hania patrzą się na mnie jak na wariata hehe musiałam im tłumaczyć z kim się witam

Witajcie Dziewczyny :-)jeszcze leżę w łóżku i słyszę jak ptaszki za oknem ćwierkaja, aż się miło zrobiło. Również marzę o wiosnie :-D za oknem śnieg więc trzeba będzie jeszcze poczekać. Miłego dzionka życzę, mam dziś wyjazdowy dzień. :-)

reklama
Dzag82 ja
Doberek , nie spie od 4 ... siusiu wrryyyy

Tfu, tfu na razie glowa nie boli, ale cisnienie podskoczylo, bo cukier na czczo 105, pomierze jeszcze jutro i przed wizyta i najwyzej powiem ginowi...

Ja serow plesniowych nie lubie :p

@dzag82 jak juz pisalam na pewno wszystko jest ok :-)

@luska1979 tee bez czarnych scenariuszy mi tu, dziec nie ma zadnych wad!! , moze tak jak piszesz pozniej jak zazwyczaj poczujesz ruchy , albo dziec kopie w lozysko i zo "amortyzuje" jego ruchy ;-)
Taki zbieg okolicznosci widzisz :-D , to teraz juz nie zapomne o Twoich urodzinach hihi :-)

@safiya to dzis moze beda wyniki ??? Jesli tak zycze sanych dobrych wiesci, niech to bedzie Twoj pierwszy prezent od dzieciatka :-)

@Angelika:) gratki ruchow!! Mnie odrzuca od slodkiego, ale mysle ze to moja podswiadomosc, bo wisi na demna widmo cukrzycy ciazowej :-/

@GuaRaNa u mnie wywala forum i wyskakuje, ze nie istnieje jak trace zasieg wifi ;-)

Ja jestem za zamknietym, bo duuuzo osob podczytuje (nie tylko sierpniowki) , a faktycznie tematy u nas juz dosc prywatne ;-)

@25_pixels ojj to niziutkie masz cis, konsultowalas to z gin ?? Fajnie ze bejbik zdrowiutki, a synek zadowolony :-)

Ja zakupow nie targam, jak juz cos potrzebuje to siedze w bagazniku i grzebie w torbach, biore to co mi potrzebs na obiad i tylko to tacham :p , ale chyba faktycznie zaczne ograniczac noszenie Neli, moj szczypiorek wazy nie cale 11kg, no ale to tez cos ;-)

Milego dnia :-*

Mój Tymi tez drobniutki, ale postanowiliśmy z mężem, że miłość mogę mu okazywać na milion różnych sposobów. Absolutnie nikogo nie neguje i nie popadam w obsesję ale za dużo przeszłam i uważam jak tylko mogę :)

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUO]

Do góry