Doberek , nie spie od 4 ... siusiu wrryyyy
Tfu, tfu na razie glowa nie boli, ale cisnienie podskoczylo, bo cukier na czczo 105, pomierze jeszcze jutro i przed wizyta i najwyzej powiem ginowi...
Ja serow plesniowych nie lubie
@dzag82 jak juz pisalam na pewno wszystko jest ok :-)
@luska1979 tee bez czarnych scenariuszy mi tu, dziec nie ma zadnych wad!! , moze tak jak piszesz pozniej jak zazwyczaj poczujesz ruchy , albo dziec kopie w lozysko i zo "amortyzuje" jego ruchy ;-)
Taki zbieg okolicznosci widzisz
, to teraz juz nie zapomne o Twoich urodzinach hihi :-)
@safiya to dzis moze beda wyniki ??? Jesli tak zycze sanych dobrych wiesci, niech to bedzie Twoj pierwszy prezent od dzieciatka :-)
@Angelika:) gratki ruchow!! Mnie odrzuca od slodkiego, ale mysle ze to moja podswiadomosc, bo wisi na demna widmo cukrzycy ciazowej :-/
@GuaRaNa u mnie wywala forum i wyskakuje, ze nie istnieje jak trace zasieg wifi ;-)
Ja jestem za zamknietym, bo duuuzo osob podczytuje (nie tylko sierpniowki) , a faktycznie tematy u nas juz dosc prywatne ;-)
@25_pixels ojj to niziutkie masz cis, konsultowalas to z gin ?? Fajnie ze bejbik zdrowiutki, a synek zadowolony :-)
Ja zakupow nie targam, jak juz cos potrzebuje to siedze w bagazniku i grzebie w torbach, biore to co mi potrzebs na obiad i tylko to tacham
, ale chyba faktycznie zaczne ograniczac noszenie Neli, moj szczypiorek wazy nie cale 11kg, no ale to tez cos ;-)
Milego dnia :-*
Mój Tymi tez drobniutki, ale postanowiliśmy z mężem, że miłość mogę mu okazywać na milion różnych sposobów. Absolutnie nikogo nie neguje i nie popadam w obsesję ale za dużo przeszłam i uważam jak tylko mogę
Napisane na LG-P880 w aplikacji
Forum BabyBoom[/QUO]