Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś bobo szaleje. Czuję jakbym obcego miała w sobie hiihii.Cudowne uczucie! Według usg to moje szczęście już 16t1d więc może to dlatego.Evelinia dużo zdrówka.Ja też niestety muszę funkcjonować mimo choroby...nie ma opcji że mogę wyleżeć chorobę w łóżku.
Patysia152 gratuluję zdrowego dzidziusia.
Atfk ale Ci zazdroszczę tych ruchów.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Wow, podziwiam ja jedynie bym mogła schrupać suche ziarenka ale to taki właśnie glut działa na zgagę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewelinko, ja też płacę za badania. Ale rodzinny dał mi morfo, tsh, mocz i coś tam to chociaż na tym zaoszczędziłam, a poszły prawie 3 stówki! masakra! a mam rabat 5% w diagnostyce.Beata1313 dziękuję bardzo
Pocieszę Ciebie troszkę ja też za wszystkie badania płaciłam. Za toxo IgG i IgM + cytomegalia IgM zapłaciłam 130 zł dwa tygodnie temu w laboratorium zostawiłam 260 zł a na NFZ dostanę jakieś badania ale to tak opieszale idzie,że wolałam zapłacić i nie stresować się do 15 tygodnia ☺
za Twoje badania trzymam
Z tą głową to większość z nas ma problemy,mnie też dość często boli ciśnienie się waha i w wielkiej mierze ma to duże znaczenie. Przyjdzie wiosna to wyleczymy się z tego badziewia
Ewelinko, ja też płacę za badania. Ale rodzinny dał mi morfo, tsh, mocz i coś tam to chociaż na tym zaoszczędziłam, a poszły prawie 3 stówki! masakra! a mam rabat 5% w diagnostyce.