reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Evelinia dużo zdrówka.Ja też niestety muszę funkcjonować mimo choroby...nie ma opcji że mogę wyleżeć chorobę w łóżku.
Patysia152 gratuluję zdrowego dzidziusia.
Atfk ale Ci zazdroszczę tych ruchów.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś bobo szaleje. Czuję jakbym obcego miała w sobie hiihii.Cudowne uczucie! Według usg to moje szczęście już 16t1d więc może to dlatego.

A widzisz ja ziarenek nie, a gluz ze sproszkowanego siemienia. A można go dodawać do wszystkiego w formie suchej- ja dajędo jogurtu, kefiru, na kanspki, można do sałatek co komu pasuje. Ale chyba glut najlepiej na jelita i żołądek. Dla mnie podstawa poranków jesienią i na wiosnę gdy jelita się odzywają.
Wow, podziwiam :) ja jedynie bym mogła schrupać suche ziarenka:) ale to taki właśnie glut działa na zgagę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Beata1313 dziękuję bardzo
Pocieszę Ciebie troszkę ja też za wszystkie badania płaciłam. Za toxo IgG i IgM + cytomegalia IgM zapłaciłam 130 zł dwa tygodnie temu w laboratorium zostawiłam 260 zł a na NFZ dostanę jakieś badania ale to tak opieszale idzie,że wolałam zapłacić i nie stresować się do 15 tygodnia ☺
za Twoje badania trzymam ✊✊✊
Z tą głową to większość z nas ma problemy,mnie też dość często boli ciśnienie się waha i w wielkiej mierze ma to duże znaczenie. Przyjdzie wiosna to wyleczymy się z tego badziewia
Ewelinko, ja też płacę za badania. Ale rodzinny dał mi morfo, tsh, mocz i coś tam to chociaż na tym zaoszczędziłam, a poszły prawie 3 stówki! masakra! a mam rabat 5% w diagnostyce.

A to może podaj resztę to Cie już wpiszę, przynajmniej nie będę musiała później zmieniać kolorów itp, tylko dopisze płeć :)

I ponIedziałek mija ☺.
Dopiero wróciłam do domu. Po pracy mąż mnie zabrał na zakupy , po buty. No mówię Wam mi się w tej ciąży poprzestawialo, tak jak uwielbiam kozaki tak teraz szlag mnie trafia jak muszę w nich chodzić. Pojechaliśmy do ccc bo tam duże rabaty. Dostałam dziś sms od nich że mam Jeszce -50÷ żal było nie skorzystać. I tym sposobem mam botki za 30 zl.
Przyszło dziś moje poncho ciążowe ...fajne ale bez szału. Jutro się sfotografuje bo teraz mam lenia.

reklama
Ewelinko, ja też płacę za badania. Ale rodzinny dał mi morfo, tsh, mocz i coś tam to chociaż na tym zaoszczędziłam, a poszły prawie 3 stówki! masakra! a mam rabat 5% w diagnostyce.

Eh człowiek za wszystko musi płacić, wszystkie wizyty u specjalistów prywatnie,bo na NFZ nie ma terminów tragedia jakaś ja z mężem ubezpieczona jestem w PZU i tam mamy pakiet opieka medyczna więc wizyty mam darmowe, ale badania w większości są płatne niestety

Do góry