reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Zaczynam nadrabianie co pisałeś cie. Ja właśnie wróciłam do domu z niespodziewanego usg. Byłam dziś odebrać wyniki z pappy w formie papierowej u lekarza w klinice. I akurat mojego nie było więc poszłam do kolegi, który stwierdził, że skoro już jestem i jeśli chce to może mi zrobić usg. I tak sobie podpatrzylam mojego dziecia. Dziś pięknie pokazał co ma między nogami i lekarz stwierdził, że jak mu nic nie odpadnie to na 98% chłopak;-) i już dziec ma 8.6cm [emoji7] miła niespodzianka na koniec dnia. Aż później poszłam na zakupy do biedronki i się sama dopiescilam zelkami i kwiatami.
1487008921-aaaaaa.jpeg

p19udqk3ohjsffpu.png

reklama
Ja siemie pilam, ale tak mnie ost przeczyscilo, ze teraz sie boje :p . Jak dla mnie takie bez smaku i dawalam rade pic ;-)

@evelinia ja jeszcze nie mialam badan na toxo tu sa oddzielnie platne, ale musze zrobic, bo mam kota w domu .
Super, ze badania ok :-)

@kurektyna Jujuuu jakie przykre sa takie historie jak malenstwo jest juz spore i bahh taka diagnoza :-(

@25_pixels u nas po malu ocieplenie, ale od weekendu deszcze wrrryyyy

@luska1979 chyba przejelam Twoj bol glowy alllll :-(

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja siemię lubię dla mnie ma taki orzechowy posmak, i wolę gęstego gluta łyżeczką podjadać po trochę

Zaczynam nadrabianie co pisałeś cie. Ja właśnie wróciłam do domu z niespodziewanego usg. Byłam dziś odebrać wyniki z pappy w formie papierowej u lekarza w klinice. I akurat mojego nie było więc poszłam do kolegi, który stwierdził, że skoro już jestem i jeśli chce to może mi zrobić usg. I tak sobie podpatrzylam mojego dziecia. Dziś pięknie pokazał co ma między nogami i lekarz stwierdził, że jak mu nic nie odpadnie to na 98% chłopak;-) i już dziec ma 8.6cm [emoji7] miła niespodzianka na koniec dnia. Aż później poszłam na zakupy do biedronki i się sama dopiescilam zelkami i kwiatami.
1487008921-aaaaaa.jpeg

p19udqk3ohjsffpu.png
Gratuluję i zazdroszczę chłopca!

Czołem!

@Ag.ta kocham kwiaty [emoji173] piekny zestaw.

Wiecie co, do ktorego miesiaca rosna piersi? Bo mi nic nie poszlo w cycki co mnie cieszy bo juz mam wystarczajaco spore i tak sie ludze, ze moze tak zostanie..

@dzag82 dobrze pamietam, ze ty dzis wizytowalas? Jak tam?

Kurde, zdarza wam sie dzwignac cos teraz? Ja juz ze trzy razy tachalam torby z zakupami i zgrzewki z woda. Dzis czuje bol w krzyżu, cholera no.. uparta jestem, lubie w dzien robic zakupy bo mniejszy tłok w supermarketach mam nadzieje, ze głupoty nie robie.

U mnie jutro na kolacje poledwiczki wieprzowe w sosie plesniowym z kluskami slaskimi i fasolka szparagowa. Pycha. [emoji134]

Mycha elegancka tabelka! [emoji122][emoji122] Teraz widac kto aktywny na forum.. moze rzeczywiscie za miesiac dobrze by bylo zamknac forum.

Dzis juz nie ma sladu po krwawieniu wczorajszym. Uff, ulzylo mi.

Wracam do nadrabiania waszych postow.

Czołem!

@Ag.ta kocham kwiaty [emoji173] piekny zestaw.

Wiecie co, do ktorego miesiaca rosna piersi? Bo mi nic nie poszlo w cycki co mnie cieszy bo juz mam wystarczajaco spore i tak sie ludze, ze moze tak zostanie..

@dzag82 dobrze pamietam, ze ty dzis wizytowalas? Jak tam?

Kurde, zdarza wam sie dzwignac cos teraz? Ja juz ze trzy razy tachalam torby z zakupami i zgrzewki z woda. Dzis czuje bol w krzyżu, cholera no.. uparta jestem, lubie w dzien robic zakupy bo mniejszy tłok w supermarketach mam nadzieje, ze głupoty nie robie.

U mnie jutro na kolacje poledwiczki wieprzowe w sosie plesniowym z kluskami slaskimi i fasolka szparagowa. Pycha. [emoji134]

Mycha elegancka tabelka! [emoji122][emoji122] Teraz widac kto aktywny na forum.. moze rzeczywiscie za miesiac dobrze by bylo zamknac forum.

Dzis juz nie ma sladu po krwawieniu wczorajszym. Uff, ulzylo mi.

Wracam do nadrabiania waszych postow.

A co to za sos pleśniowy? :)

Czołem!

U mnie dużo ludzi jeszcze nie wie o ciąży. Piersi mi się o rozmiar powiększyły. Bardzo bolą i mam wrażenie że coraz większe są. Chyba sąsiadki zauważyły wczoraj bo się mnie pytały czy mam ten super wypychany stanik z Victoria Secret [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja popełniam dziś chili con carne

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@GuaRaNa u mnie dziś gulasz z poledwiczki w musztardzie ale z kasza i kapusta czerwona ;-) także podobne menu ;-) co do wózków też rozglądam się za takim 2w1. Sąsiadka tak uwielbiają córkę w nosidelku wozić,bo 'córcia wszystko widzi i jej lepiej' i tak gniotla ja wszędzie w tym nosidelku.. ;/ ale co kto lubi.

p19udqk3ohjsffpu.png

reklama
@25_pixels zazdroszcze takiego ciepełka!!!

@emikaa rodziłam na madalińskiego[emoji16] ale nie zdziwiłabym się żebyś na inflanckiej mnie słyszała, tak się darłam...hehehe

@Ag.ta gratuluję chłopaka[emoji2] no ja też czekam na takie potwierdzenie wtedy meżuś już skaczący pod sufit zacznie latać z radości[emoji16][emoji16][emoji16]

Ale mi jeździ po brzuchu!!! Na wymioty mi się zbiera(myślałam że to ciążowo) a teraz tak mnie przegoniło że nieładnie określę ale sikałam dupą[emoji6]
I jestem taka osłabiona... czyżbym rota ze żłobka przywlokła???

Do góry