reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
AniaCk mi też często dokucza zgaga.Ale w każdej ciąży to była moja zmora.Mi też rennie pomaga.
Mychaa termin z usg weź pod uwagę....dzidziusie tak wybiorą swoją kolejność i w nosie będą mieć naszą tabelkę.
Klusek wszystkiego najlepszego dla córeczki.10 lat to już panienka.
U mnie racuchy dziś były.Uwielbiamy z dziewczynkami.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@o.paulina dobrze, że przeszło już krwawienie ;-(

p19udqk3ohjsffpu.png

Ja siemie pilam, ale tak mnie ost przeczyscilo, ze teraz sie boje :p . Jak dla mnie takie bez smaku i dawalam rade pic ;-)

@evelinia ja jeszcze nie mialam badan na toxo tu sa oddzielnie platne, ale musze zrobic, bo mam kota w domu .
Super, ze badania ok :-)

@kurektyna Jujuuu jakie przykre sa takie historie jak malenstwo jest juz spore i bahh taka diagnoza :-(

@25_pixels u nas po malu ocieplenie, ale od weekendu deszcze wrrryyyy

@luska1979 chyba przejelam Twoj bol glowy alllll :-(

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Beata1313 dziękuję bardzo
Pocieszę Ciebie troszkę ja też za wszystkie badania płaciłam. Za toxo IgG i IgM + cytomegalia IgM zapłaciłam 130 zł dwa tygodnie temu w laboratorium zostawiłam 260 zł a na NFZ dostanę jakieś badania ale to tak opieszale idzie,że wolałam zapłacić i nie stresować się do 15 tygodnia ☺
za Twoje badania trzymam ✊✊✊
Z tą głową to większość z nas ma problemy,mnie też dość często boli ciśnienie się waha i w wielkiej mierze ma to duże znaczenie. Przyjdzie wiosna to wyleczymy się z tego badziewia

Zaczynam nadrabianie co pisałeś cie. Ja właśnie wróciłam do domu z niespodziewanego usg. Byłam dziś odebrać wyniki z pappy w formie papierowej u lekarza w klinice. I akurat mojego nie było więc poszłam do kolegi, który stwierdził, że skoro już jestem i jeśli chce to może mi zrobić usg. I tak sobie podpatrzylam mojego dziecia. Dziś pięknie pokazał co ma między nogami i lekarz stwierdził, że jak mu nic nie odpadnie to na 98% chłopak;-) i już dziec ma 8.6cm [emoji7] miła niespodzianka na koniec dnia. Aż później poszłam na zakupy do biedronki i się sama dopiescilam zelkami i kwiatami.
1487008921-aaaaaa.jpeg

p19udqk3ohjsffpu.png
Ag.ta no to co, gratulacje zdrowego synusia

Luska kochana moja Domi 10 w czerwcu skonczy. Tak ogolnie zem napisala. Ale dzieki ;)

Domi o 16 poszla do kolezanki. A my zrobilismy sobie przedwalentynki;) 2 godz spedzilismy w lozku. Alez jestem zrelaksowana. Az bol piersi odpuscil. W koncu wrocily mi checi na co nieco. Teraz seriale i spac

AniaCk mi też często dokucza zgaga.Ale w każdej ciąży to była moja zmora.Mi też rennie pomaga.
Mychaa termin z usg weź pod uwagę....dzidziusie tak wybiorą swoją kolejność i w nosie będą mieć naszą tabelkę.
Klusek wszystkiego najlepszego dla córeczki.10 lat to już panienka.
U mnie racuchy dziś były.Uwielbiamy z dziewczynkami.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
..dlatego właśnie nie biorę pod uwagę żadnego terminu i jest alfabetycznie ;)

@atfk nie wiem czy pytałam wcześniej, w sierpniu szykujesz się na Police czy pomorzany bardziej?
Ja mieszkam koło Choszczna i na 99 ÷ pójdę tu. Choć mój lekarz prowadzący pracuje Jeszce gdzie indziej. Do a Polic mam jakieś 60 km, na Pomorzany 90.Chyba wybiorę opcje blisko domu. A Ty?

reklama
Do góry