reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
gratki :) my mamy tak mało miejsca dlatego nie mogę doczekać się remontu w drugim pokoju i zakup jakiejś pojemnej komody bo kompletnie nie mam gdzie trzymać rzeczy dla maluszka :p
No dziewczyny jeszcze trochę i zacznie się wiosna tak więc każda z nas łyknie trochę świeżego, wiosennego powietrza i te które mają możliwość będą działać w ogródkach :)
Dzisiaj w Lidlu chwyciłam tulipanki, może dzięki temu szybciej zagości u mnie słoneczko :)

U mnie dzisaj 8C a ja cieszę się jak dziecko. W sobotę 17C! Nareszcie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ktoś w przychodni ost mówił ze zgaga to dzidzia z włosami ale nie wiem ile w tym prawdy xD

Kotomiś jakby to była prawda to mój drugi synek powinien mieć bujną czuprynę,bo taką miałam z nim zgagę,a urodził się łysy jak kolano. Z kolei w pierwszej ciąży zgagę dostałam na sam koniec,a młody włosów miał więcej od męża Dlatego w to w ogóle nie wierzę :wink:

A wiecie ze ja wogole nic a nic nie mam jeszcze kupione.Normalnie nie mam zebrania.Chcialabym juz cos kupic ale boje sie ze zapesze i cos sie stanie.Zazdroszcze niektorym tych pieknych ubranek sliczne body i bluzeczki.
Ja chyba zakupy zaczne dopiero w czerwcu.Co do ruchow jeszcze nic[emoji22][emoji22]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Jest czas, a wręcz kuuuuupa czasu :) ja tez nic a nic. Pewnie tez zaczne jakoś w czerwcu:) kusi czasem kupienie czegoś, nawet przeglądałam cos w necie. Ale jeszcze za wcześnie dla mnie :) moja mamę tez ostrzegłem żeby narazie sie nie rozpędzała bo ona to ma manie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lenka082 też muszę kompletować wyprawkę od nowa.Wszysko wyrzuciłam w czerwcu.U nas będzie różnica między młodszą a dzdziusiem 5 lat.
Moje dziewczynki już starsze to teraz już rozumieją że będzie dzidziuś w naszej rodzinie i że dzidziuś mieszka w brzuszku mamy.Młodsza tuli się do brzusia i woła halo dzidziuś.Takie to słodkie.Czuję że będzie z niej troskliwa siostrzyczka...ona jest bardzo empatyczna i wrażliwa.
Lenka082 moja młodsza córa to też diabeł wcielony.Starsza jest spokojniejsza mimo że autystyczna ale 2 łobuzują razem.Młodsza nakręca starszą.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Luska ale kompletowanie garderoby to taka frajda!
ja przejrzałam to co mi zostało po dziewczynkach, trochę tego mam ale niestety w większości już sprane lub naciągnięte:-(
w sumie po domu może być ala na wyjścia to mało rzeczy zostało. Ciuchy to pikuś bo najmniejszy wydatek ale wózek, fotelik, bujaczek, lóżeczko trochę się tego pozbiera! powoli przeglądam olx może coś używanego kupię.
Dziweczyny oglądałyście już jakieś wózki w sklepach? u mnie kiepski wybór i dopiero za jakiś czas pojadę gdzie indziej pooglądać. Najbardziej podobają mi się Anex i Cotto baby ale te gondolki wyglądają na małe a przecież conajmniej do wiosny dzieć musi w niej pojeździć i jeszcze w śpiworku!
jakie macie doświadczenia?
ja jutro wracam do pracy po prawie 2tygodniach i nie wiem ile wytrzymam, kiepskawo się czuję i dzisiaj znowu brzuch mi się napina i generalnie głowa mnie boli, eh życie.
Na osłodę dostałam od młodszej tulipany i czekoladę na walentynki! zachomikowała kieszonkowe z ferii!

U mnie chyba ze zgagą się sprawdziło. Pierwsza urodziła się z takimi włosami że położna kazała mężowi lecieć po spinki! a zgaga była często. Druga była łysolem a zgagi brak.

Ja siemie pilam, ale tak mnie ost przeczyscilo, ze teraz sie boje :p . Jak dla mnie takie bez smaku i dawalam rade pic ;-)

@evelinia ja jeszcze nie mialam badan na toxo tu sa oddzielnie platne, ale musze zrobic, bo mam kota w domu .
Super, ze badania ok :-)

@kurektyna Jujuuu jakie przykre sa takie historie jak malenstwo jest juz spore i bahh taka diagnoza :-(

@25_pixels u nas po malu ocieplenie, ale od weekendu deszcze wrrryyyy

@luska1979 chyba przejelam Twoj bol glowy alllll :-(

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry