reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Evelinia dużo zdrówka.Ja też niestety muszę funkcjonować mimo choroby...nie ma opcji że mogę wyleżeć chorobę w łóżku.
Patysia152 gratuluję zdrowego dzidziusia.
Atfk ale Ci zazdroszczę tych ruchów.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Evelinia dużo zdrówka.Ja też niestety muszę funkcjonować mimo choroby...nie ma opcji że mogę wyleżeć chorobę w łóżku.
Patysia152 gratuluję zdrowego dzidziusia.
Atfk ale Ci zazdroszczę tych ruchów.

Dziekuje jeszcze czekam ma te badania z krwi... zna sie ktos na usg i kosci nosowej? Bo ja nie wiem a tutaj nie sprawdzaja

Mnie zgaga męczyła cała pierwszą ciąże, pomagało mleko czasem łyk lub dwa. Tabelka super i wysłałam swoje dane:) U mnie na obiadek była zupka warzywna, synek zjada obiadek w przedszkolu a raczej cały dniowy pakiet od śniadania po podwieczorek i jak wraca to już tylko zje owoc serek a potem kolacja a na obiad nie ma ochoty, wiec gotuje dla siebie i meZa a tak mnie naszło na taka zupkę:) a ja jak zwykle ciążowe noce w większości nieprzespane....

Witajcie kobietki późnym popołudniem, skrobiecie tyle że łohoho o_O
zresztą jak zwykle
Tak was czytam i dociera do mnie, że ja też się odzwyczaiłam od budzenia dzieciaczków :szok: :eek:
teraz sobie przypomnę tą sielankelę :-D:p strach się bać :D
jakież to będzie zdziwko dla nas wszystkich :-D
Luska1979 dziękuję przyda się :happy:
tym razem i mnie nie ominie choroba, już cytryny idą w ruch,trzeba organizm trochę wzmocnić .
Dostałam wyniki badań toxo i cytomegalii,bez świeżych przeciwciał :-) :)ucieszyłam się jak bobo :happy:
Kurcze mam apetyty jak baba w ciąży ,co chwilę jadłabym to czego w domu nie ma

I jeszcze odnośnie ogródków. Ja tez marzyłam o kawałku ziemi na kwiatki, owoce i warzywka ale zanim będziemy mieli dom to do tego czasu (chciałam na już) kupiłam sobie właśnie ogródek działkowy z altanką na naszym osiedlu i z tego co później zauważyłam bardzo dużo mam chyba tez tak zrobiło bo widzę kursują z dziećmi na te ogródki. Powiem, że super sprawa jakby wypad na wieś swojsko wokół jabłonie piękne zapachy kwiatów no i mogę sadzić pielęgnować a potem zbierać plony i wylegiwać się na leżaczku a synek ma piaskownice i dużo zielonej trawy na harce, takZe polecam !

Mychaa super tabelka....jednak przewaga dziewczynek narazie.
Kurektyna my jednak chyba Europejki jesteśmy a nie Afrykanki.Nie ma to jak wózek .....najwygodniejsze miejsce do spania dla dzidziusia.Spałaś kiedyš na siedząco bo ja nieraz na nockach....wygodne to jednak nie jest więc pewnie dzidziusiowi też nie jest wygodnie w tej pozycji.
Lenka082 witaj.Ja też jest mamą 2 dziewczynek i też 3 ciąży nie planowałam.

reklama
Do góry