reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dokładnie Mycha...moja Emi w tym wózku woziła się do 3,5 roku.Tylko ja Wiki już siedziała przełożĺam je siedzeniami że cięższa była w tyle.Lepiej się wtedy wózek prowadziło.
Ja mam boleśniejsze piersi niż w 1 trymestrze.
Guarana dużo zdrówka.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W Policach 10 lat temu szpital byl obskorny. Ale opieka rewelacja. Pod kazdym wzgledem. Pielegniarka cala noc cierpliwie przykladala mi mloda do piersi. Jak juz nie szlo to przyniosla mleko w butelce. Na kazde zawolanie. Wszystko mi pokazala i tlumaczyla. Na obchodzie lekarz tez ok. Wszystko wyjasnial. Na spokojnie mowili co bedzie przy dziecku robione. Przy zoltaczce przytargali inkubator do salki obok. Sama tam mloda wkladalam i poilam glukoza. Po dobie juz bylo duzo lepiej. Bardzo dobrze wspominam ten szpital.

Ooo Police to jak dobrze kojarzę nie daleko Trzebieży :) byłam tam na obozie :) baaaaardzo miło wspominam beztroski wtedy czas:) chyba ze to inne Police:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co do piersi to powiem Wam ze jak na noc czy juz wieczorem śmigam bez stanika, i jak mój mały nie raz sie tak wtula we mnie, przytula , a ja leżę i mi sie położy przez przypadek akurat na leżących sutkach :):) to aaaaaa zdarza mi sie zawyć jak dzika a on biedny nie wie o co chodzi;):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas dzisiaj pomidorowa i odsmazany kartoflak [emoji4]

f2w3rjjgpq9zxm14.png

reklama
Do góry