reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Luska nie narzekam na swoje gp. A jaki powod dali ze nie dadza zwolnienia??
Emikaa a ile mGh ma? Moj 3.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@Patysia152 yeaaah, Nie wytrzymałam kilka dni, musiałam sprawdzic jeszcze raz to tętno. I jest , udało sie:) znalazłam :) wcześniej za wysoko szukałam chyba. I jest to moje z tętnic ok 90 , a dzieciaczka ok 170 to tak jak mi na Usg wychodzi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurektyna zdolną też masz córcię.
Klusek super wieści.
Aga ja to nie wiem po kim moje dziewczyny tak łobuzują bo my z mężem spokojne dusze...a podobno to chłopcy są łobuzami.

@Patysia152 yeaaah, Nie wytrzymałam kilka dni, musiałam sprawdzic jeszcze raz to tętno. I jest , udało sie:) znalazłam :) wcześniej za wysoko szukałam chyba. I jest to moje z tętnic ok 90 , a dzieciaczka ok 170 to tak jak mi na Usg wychodzi.

Suprr gratuluje:) dlugo szukalas??

Atfk mi też już ostatni tydzień w pracy został i urlopik...minęło szybko.
Mi też piersi już urosły...miseczka f niezbyt mi się to podoba.
Emikaa a moja młodsza z 9 maja ale 2012 rok.
Nie zazdroszczę Wam tych wczesnych pobudek przez dzieci...tak mi sę przyzwyczaiłam do tego że moje mnie już nie budzą.Ciężko będzie do tego wròcić.

@klusek gratki, ale fajnie :-D

@atfk u mnie najstarsza pomaga przy Nel, srednia sie burzy ;-) , czasem z bolem jej przypilnuje max 0.5h :p

@AniaCk ja tez mam czasami wieczorem :-/

Ja dzis poszlam na latwizne: frytki i sadzone :p

Uuuuu @Maargaretkaa rozpusta widze :-D

@GuaRaNa ja juz wyjadlam wszystkie ogorasy(sloj 3l) ktory trzymalam na Wielkanoc hihi. Yrzeba bedzie sie wybrac do Edeki na polski dzial :p

@myycha zaraz podrslie Ci dane na priv ;-)

@luska1979 , a moze te bole glowy to jakies migrenowe ?? Ktos gdzies pisal, ze na bole glowy pomagaja lody ;-)

@Chromka92 nieeee no cos Ty ;-) , w sensie ze male dzieci beda Nel skonczy na poczatku lipca 2 latka , a sierpniu bedzie najmlodsze, wiec dwa maluchy ;-)

@luska1979 moja skrulka ost budzi sie 4-5 rano ale zje kaszke i jeszcze idzie, po ok godzinie na jakies 2godz drzemki :-) . Urlopik mowisz, no to troszke odpoczniesz :-)

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Atfk mi też już ostatni tydzień w pracy został i urlopik...minęło szybko.
Mi też piersi już urosły...miseczka f niezbyt mi się to podoba.
Emikaa a moja młodsza z 9 maja ale 2012 rok.
Nie zazdroszczę Wam tych wczesnych pobudek przez dzieci...tak mi sę przyzwyczaiłam do tego że moje mnie już nie budzą.Ciężko będzie do tego wròcić.

Sporo dzieciaczków od znajomych tez jest z maja :) rodzice działali pod koniec wakacji ;):) teraz tez tak celowałem w takie miesiące ale nie udało sie ;):)

reklama
Ja też jestem sceptyczna do tak wczesnego określania płci...więc w sumie dobrze że jeszcze nic nie wiem i nie nastawiam się.
Klusek no niestety takie historie zdarzają się.Ja się cieszę że nasze obciążenie genetyczne nie jest takie poważne.
Natalkuś ja miałam podobną różnicę wieku między dziećmi a jeszcze starsza ma autyzm więc miałam też z nią lekko a urodzenie siostry to był ten moment kiedy pierwsze objawy autyzmu zaczęły się ujawniać.I co dałam radę i też miałam tylko do pomocy męża.Mi się nie udało przygotować Emi na urodzenie siostry bo ona wtedy jeszcze nic nie rozumiała z mojej ciąży.Niektóre mamy kupują prezent starszemu dziecko że niby od dzidziusia.Chyba też tak zrobię mimo że dziewczyny starsze.Niech dzidziuś im się wkupi w łaski.Bo też się boję jak będzie...by nie było dużej zazdrości o dzidzię.

Do góry