reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Tabelka sierpniówki 13.02.png
Wklejam aktualizację, żebyście mogły zerknąć znów, czy coś jeszcze dopisać ;)

Załączniki

• Tabelka sierpniówki 13.02.png
    Tabelka sierpniówki 13.02.png
    49,2 KB · Wyświetleń: 249
reklama
Witam.
Trochę pospałam a teraz ogarniam dom bo jutro na to nie będzie czasu....busy dzień.
A wstałam z bólem głowy więc czuję się do dupy.
Beata 1313 oby czas do piątku Ci szybko minął.
Ja mam tyle na głowie że nawet nie mam czasu myśleć o jutrzejszym teście pappa.
Itta 87 między moimi dziewczynkami są prawie 2 lata bez 6 tygodni.Do tyła wkładana gondolka i Wiki było wygodnie a Emi siedziała z przodu.Wiki długo nie jeździła w wózku zaraz po tym jak zaczęła chodzić a miała wtedy 1,5 roku to już nie chciała siedzieć w wózku.Z kolei Emi jako dziecko autystyczne niestety po urodzeniu Wiki nie chciała dreptać przy wózku więc wózek podwójny uratował nas.Teraz nie wiem jak będzie mam nadzieję że będzie dreptać ładnie przy wózku...no ma już prawie 7 lat.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja po lekarzu zjadłam mega wielką ilość bułki z masłem i dżemem wiśniowym i poszłam spać. Dziś coś tylko bym spała... Obiad nie mam pojęcia. Na nic nie mam ochoty.

reklama
Do góry