myycha
Fanka BB :)
oj to przepraszam, nie zauważyłam, że CIę nie ma na liście. Spójrz na tabelkę, bardzo mało dziewczyn zna płeć, która i tak się pewnie pozmienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj to przepraszam, nie zauważyłam, że CIę nie ma na liście. Spójrz na tabelkę, bardzo mało dziewczyn zna płeć, która i tak się pewnie pozmienia
Lenka - witajtez bym zjadla kopytka, najlepiej takie odsmazone. U mnie dzis kurczak w sosie smietanowym z makaronem kokardkami. Niebo w gebie
Zaraz moj przyjezdza z pracy, ja wlasnie lece do apteki po Tabex dla niego (do rzucania palenia) i daje mu dzis prezent walentynkowy bo on tez mi cos kupil i juz sie nie moze doczekac zeby mi dacumowilismy sie ze rzuca palenie, ja mu prezentuje wspomagacz do rzucenia a w nagrode za to ze rzuci bo go o to prosze i w sumie sam tez chce - za pieniazki z papierosow pozwalam mu kupic gramofon
niech sie zajmie czyms innym w wolnym czasie niz graniem w glupoty na laptopie.
Lece o 16:30 na masaz goraca czekolada
Milego dnia kobietki![]()
Ja też Jeszce nie wiem kto w brzuchu siedzi. Uzupełni a się za jakiś czas to miejsce.
To bardzo chwalony szpital teraz. Nie wiem jak 10 lat temu.My jutro skoczymy do Grudziadza do leroy marlin popatrzec. Pozniej obiad w naszej ulubionej chinskiej knajpie. No a wieczor...w lozku i baraszkowanie
Atfk wiesz ze ja rok w Policach mieszkalam. Wlasnie 10 lat temu urodzila sie tam moja Domi.
j czy Maargaretkaa?Dane do tabelki!
mniamU mnie dzisiaj kopytka i gulasz z polędwiczki do tego obowiązkowo ogórki kiszone także zapraszam![]()
j czy Maargaretkaa?
ja wyżej podałam w postach![]()