reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@myycha pozwoliłam sobie przypiąć tablkę na sam poczętek naszych tematów ;) będzie na samym początku i się nie zgubi ;) a i wydaje mi się, że jakby było wg terminów porodu to była by bardziej przejrzysta. Ale to tylko taka sugestia, może zostać tak jak jest
Gratuluję wizyt i zdrowych maluszków :)
Witam nową mamę :)
@klusek gratuluję kupna domu ;)
Myślałam o tym, żeby zrobić według terminu, ale mamy po 2 terminy, ktore rzadko sie ze soba zgadzaja takze zrobilam alfabetycznie ;) na poprzednim forum tez najpierw zrobilam wedlug terminow a potem laski poprosily o alfabetyczna liste :) bo który Ty byś wybrała termin porodu? usg jest bardziej wiarygodny niż om, dlatego moim zdaniem takie alfabetyczne rozwiązanie jest ok, jeśli uważasz inaczej to możesz też zrobić tabelkę :)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Co u was dziś na obiad? Pomysłu mi brak. Wyjątkowo mam wolne. Zabieram się za wiosenne porządki. Mąż naprawił szafę. Mogę się w końcu zorganizować. Na wieczór mam prenatalne. Wczoraj byliśmy na Batman lego. Boszzz ten film jest tak głupi, że aż śmieszny [emoji23] chłopcy mieli Batman party u sąsiadki (naładowała w nich cukru) a potem kino. Każdy oczywiście w koszulce batmana
453150ddd2521cbfd4b1dae6422bf13b.jpg

Mój nie może sztucznych barwników. Dla niego były inne cupcakes.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Truskaweczka2017 a lista już jest od początku, tam możecie ją zmodyfikować według terminów. Jak się będziemy rozpakowywać to rozpakowane w tabelce lecą na górę listy z dopiską sn/cc oraz w którym tygodniu i jeszcze dodatkowa rubryka imię i waga dziecka :)

Wczoraj mi dzasta smaka na schabowy narobila to dzis u mnie byl. Ale bez mizerii. Bo lubie smietane ale cos z nabialem mam nie teges i wymiotuje w ciazy.

jeszcze trochę i lecę po swoje dziołchy do przedszkola, cały stół papierami zawalony ehh a nic mi się nie chce.
25_pixels - u mnie kapuśniak kiszony, ale jak smażyłam do niego słoninkę to mnie naszło na kopytka ze skwarkami ale nie chce mi się robić.
Ciągle jestem głodna

reklama
Lenka - witaj ;) tez bym zjadla kopytka, najlepiej takie odsmazone. U mnie dzis kurczak w sosie smietanowym z makaronem kokardkami. Niebo w gebie :D
Zaraz moj przyjezdza z pracy, ja wlasnie lece do apteki po Tabex dla niego (do rzucania palenia) i daje mu dzis prezent walentynkowy bo on tez mi cos kupil i juz sie nie moze doczekac zeby mi dac :-D umowilismy sie ze rzuca palenie, ja mu prezentuje wspomagacz do rzucenia a w nagrode za to ze rzuci bo go o to prosze i w sumie sam tez chce - za pieniazki z papierosow pozwalam mu kupic gramofon :) niech sie zajmie czyms innym w wolnym czasie niz graniem w glupoty na laptopie.

Lece o 16:30 na masaz goraca czekolada :D
Milego dnia kobietki :)

Do góry