reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Hej ja dzis u lekarza byłam z tym moim chorobskiem no na oskrzelach czysto gardło czerwone jest lepiej.
Z omdleniem dzwoniłam do mojej ginekolog mam mierzyć ciśnienie ale obstawia moje osłabienie zrobiłam krew i mam jej wyniki SMS wyslala no i mam wypoczywać

reklama
Witam Was dziewczyny, od kilku dni Was podczytuję i tak zbieram się by napisać. Jestem mamą dwóch laseczek i w sierpniu dołączy ktoś jeszcze:) Ne planowałam, ale tak wyszło i na początku niezbyt się cieszyłam ale już jest dobrze:)
Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do siebie.
Pozdrawiam
Cześć kolejna potrojna mamusko

@Lenka082 spoko moje starsze cory w tym roku beda mialy 16 i 14 lat (jedna z lutego druga z grudnia), takze bardziej obawiam sie jak to bedzie teraz po takiej przerwie znow dwa maluchy hihi

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie podobnie. ..15 i 12 lat różnicy. Jednak dopatruje się w tym samych plusów

Witaj @Lenka082 :)

@klusek czyli klamka zapadła! Super!

U nas armagedon chorobowy w szkole, dzwoniła mama koleżanki z klasy, tylko dwoje dzieci chodzi i nawet dzień babci i dziadka który miał być w piątek odwołany.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@myycha pozwoliłam sobie przypiąć tablkę na sam poczętek naszych tematów ;) będzie na samym początku i się nie zgubi ;) a i wydaje mi się, że jakby było wg terminów porodu to była by bardziej przejrzysta. Ale to tylko taka sugestia, może zostać tak jak jest
Gratuluję wizyt i zdrowych maluszków :)
Witam nową mamę :)
@klusek gratuluję kupna domu ;)

Do góry