reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Hej ja dzis u lekarza byłam z tym moim chorobskiem no na oskrzelach czysto gardło czerwone jest lepiej.
Z omdleniem dzwoniłam do mojej ginekolog mam mierzyć ciśnienie ale obstawia moje osłabienie zrobiłam krew i mam jej wyniki SMS wyslala no i mam wypoczywać

reklama
Witam Was dziewczyny, od kilku dni Was podczytuję i tak zbieram się by napisać. Jestem mamą dwóch laseczek i w sierpniu dołączy ktoś jeszcze:) Ne planowałam, ale tak wyszło i na początku niezbyt się cieszyłam ale już jest dobrze:)
Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do siebie.
Pozdrawiam
Cześć kolejna potrojna mamusko

@Lenka082 spoko moje starsze cory w tym roku beda mialy 16 i 14 lat (jedna z lutego druga z grudnia), takze bardziej obawiam sie jak to bedzie teraz po takiej przerwie znow dwa maluchy hihi

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie podobnie. ..15 i 12 lat różnicy. Jednak dopatruje się w tym samych plusów

Witaj @Lenka082 :)

@klusek czyli klamka zapadła! Super!

U nas armagedon chorobowy w szkole, dzwoniła mama koleżanki z klasy, tylko dwoje dzieci chodzi i nawet dzień babci i dziadka który miał być w piątek odwołany.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@myycha pozwoliłam sobie przypiąć tablkę na sam poczętek naszych tematów ;) będzie na samym początku i się nie zgubi ;) a i wydaje mi się, że jakby było wg terminów porodu to była by bardziej przejrzysta. Ale to tylko taka sugestia, może zostać tak jak jest
Gratuluję wizyt i zdrowych maluszków :)
Witam nową mamę :)
@klusek gratuluję kupna domu ;)

Do góry