reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Myyycha, luska, dziękuję pięknie za wszelkie info i zdjęcia. Na dniach zacznę przeszukiwac internety.

Emikaa, co innego mi przyszło na myśl gdy napisałaś, "trzepanko", hahaha:-D

Pamqsku, mnie dopiero od niedawna zaczęły pobolewac, zwłaszcza prawa.

Klusek, super ze wszystko ok z dzidziem :)

Powodzenia wszystkim wizytujacym dzis!
I miłego początku tygodnia :)

Hehehe dlatego wolałam dopisać ;) ze po jeździe samochodem ;);)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@truskaweczka moja gwiazda dzis o 5 sie obudzila, ale wypila kaszke i po 6 jeszcze zasnela ;-)

@Mahoniowa moze woda sie zatrzymala ;-)

@pamqsku ja tak mam, ze pobolewaja mnie to dzien, czy dwa, potem przerwa i znow pare dni pobolewania ;-) . U mnie najgorzej jest w nocy wiec bz cycnika ani rusz hihi

@klusek super :-) !!!! Lekarz fajny, dobrze ze jestes zadowolona :-)

@Chromka92 to na pewno nic groznego, ale moze dla wlasnego spokoju podjedz na ip :-/

@GuaRaNa zdrowka !!

U nas bedzie 25mcy roznicy miedzy brzdacami i mam nadz, ze sama dostawka do wozka starczy ;-) , ogolnie spacery to raczej tylko na place zabaw, a ze nasza miescina spokojna i od groma placow, doslownie co pare uliczek plac iec bedziemy dreprac ;-)

@kurektyna moja panna miksuje wicznie suche jedzenie kota z woda ;-)

@myycha ja Ci podam dane po czwartkowej wizycie ;-)

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiktoria no niby wiem ze chlopak. Ale jeszcze czuje ziarno niepewnosci. Dzis nie pytalam. Sluchalam lekarza co mowi. Ale za tydzien w srode mam prywatna wizyte i wtedy przyatakuje konkretnie ;)

Lozysko na tylnej scianie. Powloka po cesarce gruba. Nic tylko rodzic naturalnie. Coraz czesciej mysle o porodzie. To juz jakas mania. Opetalo mnie

Wiktoria no niby wiem ze chlopak. Ale jeszcze czuje ziarno niepewnosci. Dzis nie pytalam. Sluchalam lekarza co mowi. Ale za tydzien w srode mam prywatna wizyte i wtedy przyatakuje konkretnie ;)

Lozysko na tylnej scianie. Powloka po cesarce gruba. Nic tylko rodzic naturalnie. Coraz czesciej mysle o porodzie. To juz jakas mania. Opetalo mnie
Ja też jestem niedowiarkiem co do oznaczania płci na tak wczesnym etapie ciąży.teraz będę w czwartek miała równe 16 T , pewnie doktorek powie...ale raczej do 21 marca gdy będę w 20 T na drugich prenat. to będę miała na uwadze że Jeszce nie pewne

Za tydzien w srode bedzie skonczone 16tyg. Niech potwierdzi ze synus i bede najszczesliwsza kobieta pod sloncem :biggrin2:

reklama
Hello z rana z poczekali u internisty. Odsunięcie godzinne bo jakaś laska w ciąży zemdlała wcześniej i czekali na karetkę.

To ja się wyspałam za was wszystkie. Od 23 do 9 bez przerwy. :rolleyes:

Do góry