reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja to w ogóle nie mam żadnych zachcianek ciążowych.
Mama2raz w moim zawodzie nocki to spokojniejsze zmiany.Na dniówkach bym się umordowała.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziendobry :-)

Udanych wizyt kobietki :-D i czekamy na info :-)

U mnie waga chyba ruszyla do przodu :-( , mdlosci przeszly, a czasem cos slodkiego przegryzlam i chyba tu jest pies pogrzebany :-/ . Od tego tyg zero slodkosci :tak:

@myycha super :-) , ja juz tez bym chciala :p

Ja fotelik tez tylko nowy, wole nie ryzykowac :-/

Zachciewajek jako takich brak, raczej czesto ochota ale sama nie wiem na co :p

@Mama2raz witaj w klubie warzywozercow :p

A ja stracha mam coraz wiekszego przed czwartkiem, czy z bejbikiem wsio ok i na pewno ta zakichana bostonka nie miala wplywu na jego rozwoj, oby... Tak sie cykam, ze mezowi juz powiedzialam, ze musi pojechac ze mna bo ja chyba nie dam rady sama jechac autem, na sama mysl o wizycie boli mnie zoladek :-( . Ja chce juz piatek...

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

1486937799-aaaaaa.jpeg

Taki to duo tandem.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A między Twoimi dziewczynkami różnica wieku? Te wózki nazywaja wozkami typu rok po roku i zastanawia mnie czy dwulatek i noworodek będą się wpisywać w taki wózek?

Mój syn chce mnie wykończyć :( pobudka o 6 gdzie ostatnio budził się już ok 8. Ledwo na oczy patrzę...
Trzymam kciuki za wizyty ;) do mojej jeszcze 1,5 tygodnia. Jak miałam wizyty co 2tyg to jakoś szybciej czas leciał a teraz ciągnie się w nieskończoność :/

witajcie z rana - widzę, że nie tylko ja dziś nie spałam dobrze :(
budziłam się chyba, co godzinę, a końcówkę to już przeleżałam ..

dziś zaserwowałam sobie płatki czekoladowe z mlekiem haha do tego kawcia :laugh2:
kciukasy za dzisiejsze badania!
miłego dzionka!

reklama
witajcie z rana - widzę, że nie tylko ja dziś nie spałam dobrze :(
budziłam się chyba, co godzinę, a końcówkę to już przeleżałam ..

dziś zaserwowałam sobie płatki czekoladowe z mlekiem haha do tego kawcia :laugh2:
kciukasy za dzisiejsze badania!
miłego dzionka!
Też jakoś czujnie spałam.

Do góry