reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dzięki Safiya.
Patysia152 widzisz jak szczerość czasem nie popłaca.Dzięki.
Dzięki Patik80.Ja mam go we wtorek rano.
Ag.ta mi przyjdzie czekać tydzieņ bo w kolejnym tygodniu od razu mam konsultację z moją genetyczką.
No ja właśnie w pierwszej ciąży bonusy na pampersy dostawałam.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczynki. Ja dziś dzień bez wymiotów i jestem szczęśliwa :) I powiem Wam, że przytrafiła mi się pierwsza zachcianka ciążowa- zeżarłam pół surowej cebuli- mniam mniam :) Po prostu pycha :)
Po tym wyposzczeniu od tygodni to normalnie rarytas :)

Niezla zachcianka :D ja dzisiaj sledzie zagryzalam wedzonym kurczakiem, straszna ochote mialam na obie rzeczy na raz. A sledzie musialy byc mega mega slone mmm

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Niech dopadają te zachcianki byle by rzyganko nie meczylo :-) a jak tam inne dziewczyny z tą przypadłościa żołądka? Jak się dziś czułyście? A dziewczyny migrenowe? Jak niedziela?

Ja z kolei rano jestem ok.Wieczorami padam.Najgorzej jak muszę iść na nockę.Tak się nie chcę.
Z dziewczynami w ciąży jakoś wieczorami byłam pełna energii.
Kurektyna ja właśnie się inhaluje i lepiej już jest.A zapomniałam o tym sinuprecie....rzeczywiście brałam go w 2 ciąży i można.
Kurektyna mój mąż złota rączka....pralkę naprawi więc nie bój żaby wie jak przerobić huśtawki.Poprzedniej nie zepsuł...też mieliśmy fp.
Ja mam w końcu coś na plusie...1 kg.
Anntryb fajne koszulki.

Ja mam znów od tygodnia spokój. :D Mam cichą nadzieję, że to nie wróci, tak jak to było ostatnio.. Mogę normalnie zaglądać do lodówki, nie mdli mnie jak wchodzę do sklepu.. Inne życie! :)

Dzag82 mi też brzusio mocno wywala.Już za chwilę nie da się ukryć że jestem w ciąży.
Qńka ja miałam graco quattro bodajżw duo...w każdym razie są 2 wersje tych wózków podwójnych z graco.Ja miałam ten z zaokrągloną rączką.

reklama
1486937799-aaaaaa.jpeg

Taki to duo tandem.

Do góry