reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Jutro po wizycie dam znac jak z waga

Ot skusilam sie na drozdzowke i mam. Przeciez to na mleku. Wogole jakis mleczny smak miala. Mulilo mnie az poszly 2 pawie. Ide spac. A tak juz bylo dobrze.

Na olx wyhaczylam fotelik maxi cosi cabrio fix i jeszcze maxi cosi city. Z mojego miasta. Do 150zl. Musze oblukac

reklama
Klusek, maxi cosi cabrio fix to tani model, niby w granicach 500zł kosztuje, ale ja na allegro rok temu kupiłam za niecałe 400zł. Według mnie nie warto oszczędzać kilku stów i ryzykować kupno wyeksploatowanego fotelika. Jest jeszcze sporo czasu do sierpnia, może trafią się jakieś promocje (tylko nie w smyku. Tam jak robili promocję to cenę obniżali do takiej, w jakiej można ją było wszędzie indziej kupić standardowo. Smyk to chory sklep). Nigdy nie wiesz co ten fotelik przeszedł, jak był przechowywany, ile dzieci i tysięcy kilometrów juz przeżył itp. Od obcej osoby bałabym się oszczędzać 300zł.

Dzag na jednej aukcji jest jeszcze z gwarancja. Po jednym dziecku. Czytalam o tych waznosciach fotelika.

Druga sprawa. Nowy tez gwarancji mi nie daje. Niby testy ale zawsze moge trafic na felerny model. Nie raz kupilam odkurzacz zelmera a za miesiac trzy siadal i serwis. Niby sprzety tez testowane a wady ukryte sie zdarzaja. Pracowalam w dwoch fabrykach. Na testach lamp samochodowych. Testy byly ok. A pozniej wlascicielowi w aucie lampa gasla po krotkim uzytkowaniu. Mega niebezpieczne w nocy.
Takze testy testami.

@kotomiś Soróbuj jeszcze raz, albo na innego maila. Ja dziś się zarejestrowałam o od razu przyszedł mail.

f2w3rjjgax9hy8m9.png

Nie da rady na ten sam adres podać innego maila

@myycha łap :) Link do: 2017 Nowy letni Funny style moda wzór bawełna ciężarne kobiety T shirt ciążowy ubrania duży rozmiar detaliczny 1 sztuk w Z DŁUGIM RĘKAWEM ROZMIAR WYKRESUrozmiarwstępnie ciąży rozmiarw klatce piersiowejUSAUKCALECMS2 · 44 · 636 & od Blouses & Shirts na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
mnie też urzekł ten arbuz :D
@o.paulina poczekaj do jutra, może to nic groźnego

U mnie waga sięgała -1,5kg, teraz -0,5kg :p
Co do wózków i nosidełek Maxi cosi uważam, że są bdb jakości, moja siostra sobie chwaliła

Ostatnia edycja:
Anntryb, z takim typem koszulek nie pomogę. Nie lubię takich :sorry: Ale jakbyś przy okazji trafiła na zwykłe bluzki to podeślij link.

O.paulina, ja bym czekała. Sprawdź znowu za jakiś czas.

Myycha, możesz jeszcze raz podać nazwę tego wózka? Ja niby mam obiecany wózek od znajomej, ale w razie "w" myślę, że dobrze się rozejrzeć na rynku wózków używanych :-p
Kees tandem deluxe :)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

hej wiem, że już był ten temat ale powoli rozglądam się za jakimiś tunikami, legginsami czy jeansami ciążowymi, macie jakieś ciekawe stronki z modnymi ubraniami, ale w miarę normalnie cenowo oprócz allegro? :) Przeglądam też Aliexpress i natknęłam się na śmieszne koszulki, jak już wyrośnie mi piłeczka, mam zamiar przynajmniej zakupić sobie taką jedną :)

Zobacz załącznik 795276 Zobacz załącznik 795274 Zobacz załącznik 795273 Zobacz załącznik 795275 Zobacz załącznik 795277 Zobacz załącznik 795278
Świetne te koszulki. Dasz linka z Ali?

reklama
@anntryb dzieki za linka! Cos czuje, ze sie skusze. Na co dzien wole luzniejsze tuniki ale arbuzowa bluzka jest ekstra, na lato jak znalazl :D

Nie chce zapeszac ale od kilku dni czasem cos poczuje. Jak sie poloze po calym dniu biegania. Przed chwilka tez poczulam jakby kilka konkretniejszych ruchow. Leze i czekam :D

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry