Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję pięknie za tak dobrą recenzje :*Zadowolona baaardzo! Duze, zwrotne kola, duzy kosz na zakupy, mimo tego, ze Krzys ciezki facet to bez problemu jezdzilam po naszych slaskich chodnikach, ale i po lesie. Idealny na zakupy, bo waski, wiec wszedzie sie dalo na luzie wjechac. Nawet autobusem podrozowalismy,a po zlozeniu zajmowal tyle miejsca co zwykly wozek pojedynczy. Aaa no i najwazniejsze info jaki to w ogole wozek - kees tandem deluxe. Przednie siedzenie mozna bylo znizyc do pozycji polezacej (Krzys tak potrafil spac po 3h) a przy okazji nie miazdzyl nozek Jasia w gondolce. No i z czasem gondolke mozna wymontowac i jest spore miejsce spacerowe zaluje, ze puscilam go dalej w swiat..
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo dasz linka do stronki?? Ta z arbuzem mnie urzekla!hej wiem, że już był ten temat ale powoli rozglądam się za jakimiś tunikami, legginsami czy jeansami ciążowymi, macie jakieś ciekawe stronki z modnymi ubraniami, ale w miarę normalnie cenowo oprócz allegro? Przeglądam też Aliexpress i natknęłam się na śmieszne koszulki, jak już wyrośnie mi piłeczka, mam zamiar przynajmniej zakupić sobie taką jedną
Zobacz załącznik 795276 Zobacz załącznik 795274 Zobacz załącznik 795273 Zobacz załącznik 795275 Zobacz załącznik 795277 Zobacz załącznik 795278