reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Co do syropów to jako pierwszyz 3 zaraz po miodzie lekarz mi wpisał hedelix potem sprawdze co jeszcze...
powiedział tez że mozna brać sinupret albo w tabletkach albo w kroplach wiec może sie którejś przyda bo czytałam że stosuje się go przy zatokach!
I duzo inchalacji nawet nad herbatą!!! Żeby dobrze nawilzyc drogi oddechowe...

@luska1979 z przerabianiem huśtawki na prąd trzeba uważać! Siorka miała FP I dziadek przerobił... ale sie przepalił cały panel sterujący(ten od muzyczki i krecenia karuzelką) została tylko funkcja bujania... wyczytałam potem na stronie naprawy zabawek że samodzielne przerabianie w 99% tak się kończy... siostra potem za 180 kupiła nówkę sztukę(po znajomości) która nierozpakowana stoji na strychu u rodziców[emoji13] ja z niej napewno nie skorzystam bo jest OGROMNA a u nas brak miejsca:) po Lence mam brigh star(czy jakoś tak) muszę tylko podszyć bo bo porwała się flizelinka z podspodu... i musi starczyć...

reklama
Dobrnełam dopiero do 2014str!!! Dziś już nie dam rady...buuu[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
A jutro jak będę mogła to znowu będę 50str do tyłu... piszcie mniej plis....[emoji13]

hej wiem, że już był ten temat ale powoli rozglądam się za jakimiś tunikami, legginsami czy jeansami ciążowymi, macie jakieś ciekawe stronki z modnymi ubraniami, ale w miarę normalnie cenowo oprócz allegro? :) Przeglądam też Aliexpress i natknęłam się na śmieszne koszulki, jak już wyrośnie mi piłeczka, mam zamiar przynajmniej zakupić sobie taką jedną :)

HTB1O4bNKpXXXXXmXFXXq6xXFXXX1.jpg HTB1An6BKpXXXXbnXVXXq6xXFXXXG.jpg HTB1.yrVKpXXXXb.XXXXq6xXFXXXJ.jpg HTB1fUswLVXXXXaGaXXXq6xXFXXXJ.jpg HTB1Uq49MXXXXXaLXFXXq6xXFXXXe.jpg HTB17kVVMXXXXXXnapXXq6xXFXXX6.jpg

Załączniki

• HTB1.yrVKpXXXXb.XXXXq6xXFXXXJ.jpg
    HTB1.yrVKpXXXXb.XXXXq6xXFXXXJ.jpg
    94,2 KB · Wyświetleń: 84
  • HTB1An6BKpXXXXbnXVXXq6xXFXXXG.jpg
    HTB1An6BKpXXXXbnXVXXq6xXFXXXG.jpg
    81 KB · Wyświetleń: 91
  • HTB1fUswLVXXXXaGaXXXq6xXFXXXJ.jpg
    HTB1fUswLVXXXXaGaXXXq6xXFXXXJ.jpg
    114,8 KB · Wyświetleń: 109
  • HTB1O4bNKpXXXXXmXFXXq6xXFXXX1.jpg
    HTB1O4bNKpXXXXXmXFXXq6xXFXXX1.jpg
    90 KB · Wyświetleń: 92
  • HTB1Uq49MXXXXXaLXFXXq6xXFXXXe.jpg
    HTB1Uq49MXXXXXaLXFXXq6xXFXXXe.jpg
    73,8 KB · Wyświetleń: 91
  • HTB17kVVMXXXXXXnapXXq6xXFXXX6.jpg
    HTB17kVVMXXXXXXnapXXq6xXFXXX6.jpg
    69,5 KB · Wyświetleń: 110
anntryb zabawne te koszulki:)
kurektyna a co to za fotelik? Jaka firma?
ikulka wczoraj rano przed imprezą było 0,5kg na plusie. Ale po wyżerce weekendowej na pewno jest już więcej

Co do syropów to jako pierwszyz 3 zaraz po miodzie lekarz mi wpisał hedelix potem sprawdze co jeszcze...
powiedział tez że mozna brać sinupret albo w tabletkach albo w kroplach wiec może sie którejś przyda bo czytałam że stosuje się go przy zatokach! I duzo inchalacji nawet nad herbatą!!! Żeby dobrze nawilzyc drogi oddechowe...
.

Cała seria *spam*. Syrop na kaszel, krople, tabletki do ssania na ból gardła wszystko naturalne dla kobiet w ciąży i karmiacych. Mi syrop pomógł, mniej kaszle.
Internistka pozwoliła też i mi na sinupret w ostateczności gdyby inhalacje z rumianku lub samej wody nie pomogły :)

Dziewczyny ile przytylyscie?

nic :)

@ikulka Ja mam prawie 1,5 kg plusie.. Od razu jak przestałam wymiotować i więcej jeść to kilogram podskoczył. Kurcze aż się przestraszyłam, że może zbyt szybko..

f2w3rjjgax9hy8m9.png

reklama
Do góry