reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
A ja uwielbiam flaczki...ale nie w tej ciążyWątróbkę też....jeszcze nie jadłam w tej ciąży.Śledzie zawsze mi smakują czy jestem w ciąży czy nie.Od zawsze rybna byłam.I mam szczęście bo mam męża wędkarza.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zazdroszczę Wam tych ogródków warzywnych. Ja sobie sieję zioła na balkonie a w tym roku mam zamiar wyhodować pomidorki koktajlowe bo mój synek uwielbia :) a może znacie się i mi doradzicie to jeszcze mogę posiać na balkonie ?

Koleżanka sadziła na balkonie. Zaczniesz w domu od nasionek albo jak nigdy tego nie robiłaś to możesz kupić sadzonkę w ogrodniczym. Jak będzie zimno chowasz do domu. No i podlewasz [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio też lody za mną chodzą....jeszcze w tej ciąży nie jadłam.Ale na chore gardło to a nie wiem czy to dobry pomysł.
Nina90 mam podobne smaki jak Ty jeśli chodzi o lody.
Warzywa nie jem w nadmiarze ale lubię a za owocami przepadam.

@25_pixels dzięki za rady :)
A czy któraś wie co oprócz ziół i pomidorów mogę posadzić/zasiać na balkonie? I nie chodzi mi o kwiaty :p

Sporo zależy od tego czy i z jakieś strony masz słońce.
Link do: Warzywa w doniczkach - uprawa, jakie i kiedy sadzić
Kiedyś z powodzeniem sądziłam pomidorki wiszące z góry do dołu. Mniej miejsca wtedy na tarasie zajmowały. Ale do tego potrzebujesz takiej specjalnej doniczki.
c6145f6d298cd5da6af4fbe55c74e028.jpg

Moje pomidorki 4 lata temu. Potem już tylko w ogrodzie. Pod Drzewami nie miały wystarczająco słońca.

Ostatnia edycja:
To ja teoretycznie teraz w 13 powinnam słyszeć... a długo szukasz ?:)
Tyle ze ja trochę tłuszczu mam wiec to tez trudniej chyba ;) hihi

Oj ja tluszczyku zbednego sporo mam...:p nadwaga z 30 kg... ;) sa dbi ze szybko sie uda a sa ze z 5 min szukam bo maluch sie schował. Albo ucieka :) ale ja cala poprzednia ciaze tez sluchalam wiec juz wrawa jest. Na youtubie jest duzo filmikow pomocnych:)

@25_pixels dzięki za rady :)
A czy któraś wie co oprócz ziół i pomidorów mogę posadzić/zasiać na balkonie? I nie chodzi mi o kwiaty :p

Ja sadzilam poziomeczki :) kilka sadzonek do większej doniczki i mimo iż owoców nie było dużo to jaka radość miał mały jak znajdował :) albo czekał aż dojrzeje:)

reklama
Ja niestety lodów nie mam w domu.
A u mnie dziś był gulasz z kaszą plus ogórek kiszony.
Qńka ja bardzo byłam zadowolona z wózka podwójnego.Miałam podobny jak ten Mychy.
1486916122-aaaaaa.jpeg

Do góry