reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Patysia152 musisz mieć super gp.Bo ja mam w przychodni samych idiotów.W pierwszej ciąży przy zapaleniu oskrzeli nie chcieli mi dać sick leave więc byłam kilka tygodni na bezpłatnym urlopie.W tej ciąży nonstop mnie głowa boli a w 1 trymestrze też miałam i wymioty i mdłości i niestety pracowałam z nimi.
25_pixels też nie lubię kaszy gryczanej...ble ble.
Beata1313 miałam wtedy tylko 10 lat więc dużo czasu minęło to i trochę już zapomniałam.Ale nadal nienawidzę brawury i chamstwa na drodze.
Dzag82 nasza Emi za to faktycznie większość nocy od urodzenia przespałam.Karmiłam ją w nocy na śpiocha.Wiki nam mocno dała popalić to teraz chyba powinnno być tak średnio jeśli chodzi o nocki.No zobaczymy.Jakby co z mężem już wprawę mamy.A teraz Wikusia to największy śpioch w rodzinie.Jak to się zmienia.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj ja tluszczyku zbednego sporo mam...:p nadwaga z 30 kg... ;) sa dbi ze szybko sie uda a sa ze z 5 min szukam bo maluch sie schował. Albo ucieka :) ale ja cala poprzednia ciaze tez sluchalam wiec juz wrawa jest. Na youtubie jest duzo filmikow pomocnych:)

Za kilka dni, zrobie kolejne podejście :) a jak nie znajdę to będę czekac na wizytę z utęsknieniem :) do 24/02 , mój sprzęt ma 6 lat wiec moze tez czułość jakaś niższa, narazie No stress;):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pomidory koktajlowe w tym roku kupiłam takie do donic mają 25 cm wysokość inwestycji fajne krzaczki rosną dzieciaki miały radochę bo prosto z krzaczka do buzi a normalne pomidory na ogrodzie.

25_pixel to zapraszam do mnie teście mają 25 hektarów ziemi to byś miała gdzie poszaleć

My może nawet będziemy nowy dom całkowicie urządzać....ale w sumie się na to cieszę.
MamaT dużo zdrówka.Ja też o lodach narazie mogę pomarzyć.

U mnie w ogródku tylko owoce-poziomki,truskawki.I trochę ziół.Nie znam się bardzo na ogrodnictwie.Tyle co kojarzę ze studii biologicznych.
No nadrobiłam Was.

@Truskaweczka2017 Ja w zeszłym roku na balkonie miałam pomidorki schery, ogórki i papryki chilli. Wszystko w takich balkonowych odmianach i miało pełno owoców. :) W tym roku chciałam wiszące truskawki ale chyba zamienię je na poziomki.
O ile do mieszkania w domu mnie nie ciągnie, to swoją działkę taka warzywno-owocową mogłabym mieć. Może kiedyś.. :)

f2w3rjjgax9hy8m9.png

reklama
O,ja w tym roku tez planuje zagospodarowac kawalrk ogrodka na jakies warzywka. Na razie same owoce mamy w ogrodku - truskawy, poziomki, mase jezyn, borowke am, porzeczke, maliny, winogrona. No i ziola na balkonie. Ja mam fiola na punkcie pelargonii, co roku balkon i ogrodek pelny jest roznych odmian. Co do warzyw jestem laikiem wiec teraz przynajmniej wiem kogo pytac o rady :D

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry