luska1979
Fanka BB :)
Patysia152 musisz mieć super gp.Bo ja mam w przychodni samych idiotów.W pierwszej ciąży przy zapaleniu oskrzeli nie chcieli mi dać sick leave więc byłam kilka tygodni na bezpłatnym urlopie.W tej ciąży nonstop mnie głowa boli a w 1 trymestrze też miałam i wymioty i mdłości i niestety pracowałam z nimi.
25_pixels też nie lubię kaszy gryczanej...ble ble.
Beata1313 miałam wtedy tylko 10 lat więc dużo czasu minęło to i trochę już zapomniałam.Ale nadal nienawidzę brawury i chamstwa na drodze.
Dzag82 nasza Emi za to faktycznie większość nocy od urodzenia przespałam.Karmiłam ją w nocy na śpiocha.Wiki nam mocno dała popalić to teraz chyba powinnno być tak średnio jeśli chodzi o nocki.No zobaczymy.Jakby co z mężem już wprawę mamy.A teraz Wikusia to największy śpioch w rodzinie.Jak to się zmienia.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
25_pixels też nie lubię kaszy gryczanej...ble ble.
Beata1313 miałam wtedy tylko 10 lat więc dużo czasu minęło to i trochę już zapomniałam.Ale nadal nienawidzę brawury i chamstwa na drodze.
Dzag82 nasza Emi za to faktycznie większość nocy od urodzenia przespałam.Karmiłam ją w nocy na śpiocha.Wiki nam mocno dała popalić to teraz chyba powinnno być tak średnio jeśli chodzi o nocki.No zobaczymy.Jakby co z mężem już wprawę mamy.A teraz Wikusia to największy śpioch w rodzinie.Jak to się zmienia.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom