evelinia
Fanka BB :)
Podłączam się i ja ☺ też nic nie czuję ewentualnie gazy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Itta87, temat chust to temat rzekaJak takiego całkiem Maluszka będziesz wiązać to pewnie zaczniesz od elastycznej albo kółkowej. Ale ja w wiązania takich całkiem Maluszków mam zerowe doświadczenie i wiedzę, to nie pomogę. Z resztą co by mi kto oświecony nie powiedział, to dla mnie noworodek przez pierwsze tygodnie ma leżeć w wózku a nie w chuście
Najlepiej by było na forum chustowe zerknąć chusty.info albo chustowo.pl Tam też mają recenzje chust różnych producentów. Jeśli chodzi i chusty zwykłe, to nie warto tracić pieniędzy na te pościelówki za psie pieniądze z Allegro. Dobra chusta musi mieć splot skośno-krzyżowy i to jest najważniejsze. Inaczej po prostu nie da się jej dobrze odciągnąć. Możesz spróbować, czy uda Ci się to zrobić z prześcieradłem takim zwykłym
Nie ma bata. Potem to już kwestia materiału z jakiego jest zrobiona, bo są cuda różne jedwabne, bambusowe itd. W Polsce chyba najbardziej są popularne Lenny Lamb, Nati, Storchenwiege, Hoppediz. Ja mam Nati. Kupiłam używaną. I to jest fajne rozwiązanie, bo po pierwsze jest taniej
, a po drugie jest już "złamana", bo jest przeprana i nie jest tak sztywna jak nowiutki materiał.
Dobra, jeden już śpi, drugi je kolację, ogląda ostatnią bajkę i idzie do wanny. Mam nadzieję, że szybko ko pójdzie spać i będę miała wolny wieczór w samotności![]()
Evelinia to masz tak jak ja.Wiki urodziła się w niecałe 2 lata po Emi więc w zasadzie wszystko miała po Emi.
Emikaa Oilatum to stosuje dla Emi ale ona alergikiem a młodsza tylko na nivea.Bo nie ma problemów skórnych.Nie chcę stosować od urodzenia emolientów jeśli nie będzie takiej potrzeby.
Chyba zostanę przy nivea.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Wierzę,że będzie dobrze a czas zleci szybciej niż zwykle ☺Itta87 w UK jest tak samo.
Trzymajcie dziewczyny kciuki za mnie dziś w pracy.Mam nockę na ciężkim oddziale ...kilka pacjentów jest agresywnych.Mam stracha.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom