Przedziwne
. W którym to było roku?
Lilith25, witaj
Moja koleżanka z Sierpniówek 2012 złapała toksoplazmozę już w ciąży, od kota sąsiadów który ich odwiedzał, synek urodził się całkowicie zdrowy
.
JustynaWM, żarówka dla synka!!
CO do Usg henetycznego w II i III trymestrze - ja zawsze robiłam. Przy pierwszym synku mieliśmy kilka rzeczy do kontrolowania, przy drugim nie. O ile w II trymestrze robiłam dla pewności, czy wszystko w porządku z najważniejszymi organami, o tyle przy III trymestrze stwierdziłam, że fajnie będzie później wspominać, bo zawsze dostajemy zdjęcia i filmik
25_pixels, jak przeczytałam o tej Twojej biednej kumpeli co ma rodzic to najpierw się zaśmiałam, a potem przeraziłam jak się w jej sytuacji postawiłam. Ja pierdzielę... Teściowej przy porodzie, z kamerzystą i fotografem. Boże. Ludzie to mają nagrane w głowach. Ja bym się zapytała, czy mnie również na ten poród zaprasza, skoro sami imprezę organizują? I wyprowadziłabyn się na bank, cichaczem bym urodziła, a męża na gotowe zaprosiła. Co za kurde tupet!!!!
Mamaa03, a plamki pojawiają się też w innych miejscach, poza dłońmi? Może być bostonka.
Mała przerwa, żeby mi postu nie skasowało, i lecę nadrabiać dalej