Mamaa03
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratki @kotomiś
Ja wam powiem, że mamę mam na miejscu i nie przeszkadza mi, że trochę może się wtrącać, myślę że będę czuła się nawet lepiej przy jej pomocy. Choć nie wiem jakby to było z teściową bo wiadomo jakie lubią być, inaczej wychowywały swoje dzieci jak nasze mamy itd. Przypomina mi się śmieszny obrazek jak urodziła moja siostra, to był pierwszy wnuk i wiecie wszyscy się podniecali. Siostra była po cesarce wiec nie miała za dużo siły, odwiedziliśmy ich chyba we 4 osoby, oni mieszkają z teściami i jak przyszedł czas pierwszej kąpieli to chyba możecie sobie wyobrazić ile osób stało dziecku nad głową masakra Jak sobie przypomnę ten obrazek to mam nadzieję, że nas ominie taki przepych
Wstrzymałam się bo chciałam coś w Lidlu kupić i póki co nie zamówiłam tego kompletu.zaraz będę na wolnym to wezmę sobie. Zamówiłam to szare poncho...i walczę ze sprzedawca. Dziś ponoć wysłali paczkę. ..po ponad 2 tygAtfk, dobrze pamiętam, że to Ty kupowałaś ten komplet ubrań ciążowych spodnie, legginsy i spódniczka? Doszły? Jak tam, fajnie skrojone, dobry materiał?
Witam... mialam nadrobic ale chyba sie nie da... co tam ciekawego w skrocie?? Mnie meczy zespol niespokojnych nog... i spac nie moge...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom