Mamaa03
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratki @kotomiś![]()
Ja wam powiem, że mamę mam na miejscu i nie przeszkadza mi, że trochę może się wtrącać, myślę że będę czuła się nawet lepiej przy jej pomocy. Choć nie wiem jakby to było z teściową bo wiadomo jakie lubią być, inaczej wychowywały swoje dzieci jak nasze mamy itd.Przypomina mi się śmieszny obrazek jak urodziła moja siostra, to był pierwszy wnuk i wiecie wszyscy się podniecali. Siostra była po cesarce wiec nie miała za dużo siły, odwiedziliśmy ich chyba we 4 osoby, oni mieszkają z teściami i jak przyszedł czas pierwszej kąpieli to chyba możecie sobie wyobrazić ile osób stało dziecku nad głową masakra
Jak sobie przypomnę ten obrazek to mam nadzieję, że nas ominie taki przepych
![]()
Wstrzymałam się bo chciałam coś w Lidlu kupić i póki co nie zamówiłam tego kompletu.zaraz będę na wolnym to wezmę sobie. Zamówiłam to szare poncho...i walczę ze sprzedawca. Dziś ponoć wysłali paczkę. ..po ponad 2 tygAtfk, dobrze pamiętam, że to Ty kupowałaś ten komplet ubrań ciążowych spodnie, legginsy i spódniczka? Doszły? Jak tam, fajnie skrojone, dobry materiał?
Witam... mialam nadrobic ale chyba sie nie da... co tam ciekawego w skrocie?? Mnie meczy zespol niespokojnych nog... i spac nie moge...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom