reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dlatego dziewczyny nie ma co sę stresować wagą dzieciaczków.Większe dzieci też można urodzić bez problemów i większe bobasy wcale nie muszą być grubymi dziećmi.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobry wieczór, gratuluję kolejnych siusiaków <3 to nam sie worek rozwiazal hi hi

A teraz ja mam pytanie, ktoras z Was pisala ze pytała ginia co mozna a co nie w ciazy.
Jak to do cholerki jest z salami? Kupiłam w biedronce salami dla syna i zanim przeczytalam na opakowaniu wszamalam plaster .. A potem czytam: kiełbasa z miesa wieprzowego, surowego,suszona, wedzona i rozdrobnia, dojrzewająca....
Martwic sie? Szkoda ze nie pisze nam wedzona czy cieplo czy zimno ale produkowana przez sokołów

Ale duże dzieciaczki, aż się miło patrzy :happy:

Ja już ziewam. Męczy mnie jednak ta robota tym bardziej, że popołudnie spędzam na odpisywaniu na głupie maile .. niektórzy rodzice moich dzieci pozwalają sobie za dużo i wydaje im się, że te lamenty cokolwiek zmienią .. :eek:
jak tak ma to wyglądać do czerwca to ja nie wiem, czy wytrzymam :hmm:

ciekawa jestem jak tam moje Harmony, czy już w Kalifornii, czy gdzie :huh: siniak na ręce coraz większy, ale cóż .. :dry:

kurczaczek, powiem ci że całkiem ciekawe zestawienie kolorystyczne :) może jak w końcu weźmiemy się za remont i łazienki i kuchni to w szarość pójdę ;)

Beż nie jest juz taki modny jak kiedyś. Teraz wchodzą odcienie szarości. Mi się one zawsze podobały. Mam ciemną kuchnię. Jasne szafki by mi nieco rozjaśniły pomieszczenie. Kiedyś podobał mi się kolor espresso (co ja wtedy myślałam? ;-)) kolory czy trendy zmieniają się co trochę. Teraz jest szał (przynajmniej u mnie) na podłogi, szafki właśnie w bardzo ciemnym kolorze. To nie dla mnie. Nie musi być biało, ale podłoga dla mnie musi mieć ciepły brązowy kolor. Nie podążam wiec ślepo za jakimś tam trendem w katalogu czy aktualną modą.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Tyllkaaa Od plasterka nic Ci nie będzie! Nawet od kilku.. A te wszystkie kiełbasy są i tak przetwarzane bardziej niż zwykle surowe mięso. Nawet nie bierze do głowy ;)

f2w3rjjgax9hy8m9.png

reklama
Tylka ja mialam taką sytuacje z kabanosami z biedry na początku ciąży i zjadlam prawie opakowanie i na szczescie nie mialo to wpływu, dziecko rośnie cale i zdrowe :)

Do góry