reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja właśnie wypatrzyłam na pintrest (mój zawału dostanie tym razem napewno) jak pomalować szafki drewniane kuchenne i blaty na faux granit. Mieliśmy kuchnie remontować, a ja chyba pomaluję.
143c3b25f299ff62279a091e5ceb33b9.jpg

Szafki.
7410f4f95ec1545ff775108776e1832d.jpg

I blaty.
Mąż ma gdzieś wyjechać za tydzień lub dwa. Wtedy zacznę [emoji12] jak wróci nie pozostanie mu mu nic innego jak pomoc mi skończyć [emoji56][emoji56][emoji56]
Ale on wie jaka jestem. Jakimś cudem wytrzymuje ze mną i moją mamą... zawsze jak wraca z wyjazdu pierwsze pytanie to: kochanie widelce nadal w tym samym miejscu? [emoji23][emoji23][emoji23] bo kiedyś zmieniłam miejsce wszystkiego w kuchni i za cholerę rano nie mógł nic znaleźć Hahahahaha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

kurczaczek, powiem ci że całkiem ciekawe zestawienie kolorystyczne :) może jak w końcu weźmiemy się za remont i łazienki i kuchni to w szarość pójdę ;)

reklama
Gratuluje wszystkim udanych wizyt! :)
@ikulka mam nadzieje ze to plamienie Ci sie juz na zawsze skończy i bedzie juz tylko lepiej :) i szybko wyjdziesz

Ja dzisiaj miałam Usg genetyczne, termin z Usg zgadza sie z OM, 20 sierpień, dzieciaczek ma 66,5 mm :) NT 1,8 , robiłam tez Pappa, ktoś sie martwił ryzykiem 1: 200 cos, ja z wywiadu podstawowe, mam właśnie 1:227 , skorygowane 1:4533 i wszystko jest ok!
No i chłopak ! A i jeszcze lekarz powiedział ze znowu szykuje sie byczek, moze być większy od pierwszego! Ze widac to po tył białku czy cos z testu. Ale jak młody miał 4620 to przepraszam ten ile??!! Ponad 5 ?:):):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

no to wow spory ten Twój byczek :D jak patrze po suwaczku jest jeden dzień różnicy między nami a mój dzik ma 54,4 mm :D

Guarana odpoczywaj dużo.
Kotomiś i kobiety w UK są większe a często takie kobiety rodzą większe dzieci.
Kotomiś no zleciała im ta waga.Ale tak do 2 lat jeszcze pulchniejsze były.
Zaraz wstawię zdjęcie Wiki mautkiej.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Luska Większe w UK bo tam inna dieta :p

Dzag dobrze wiedzieć ewentualnie na przyszłość.

Mój kochany szef poinformował mnie, że jeśli nie wrócę 13 do pracy to ok ale jak planuje zostać nieco dłużej i wrócić to musi mnie wysłać do medycyny pracy.... gdzie sprawdzają min czy mogę powyżej 4 h przy kompie siedzieć (a wiadomo w ciąży nie można) więc radzi mi ciągnąć zwolnienie i nawet podeśle mi zestawienie od dziewczyn z kadr ile będę dostawać "bym mogła sobie zaplanować wydatki na wyprawkę" Starałam się nie parsknąć śmiechem i zachować powagę.

pierwsze słyszę o sprawdzaniu tego o_O u mnie pracodawca bez gadania mnie zwalnia po 4 godiznach do domu

Słodka :) i faktycznie większa pyza była.

U mnie jest mega biurokracja i wszystko musi być jak w naj porządku dlatego zanim wróciłabym do pracy np w marcu to muszę iść na badania czy mogę wrócić na stanowisko i tyle...

reklama
Do góry