reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Trzeba zapamiętać i prosić o poradę w razie potrzeby :D

f2w3rjjgax9hy8m9.png

Czapeczki to chyba na 35 nie wiem jak Wy macie z rozmiarem w PL.Moje dziewczyny miały gigantyczne głowy i to było tylko 39 cm a przeciętnie noworodek ma 34 do 35 cm.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurektyna gratuluję syneczka.A co tak bardzo chciałaś drugą córcię?Moja dzidzia identycznie nie dał sobie zmierzyć nt ale też na oko wszystko ok wyglądało.Wiki fałd karkowy już na oko miała większy.

Oooo to dobrze wiedzieć. Tak jak pisałam w temacie nie jestem tylko tak słyszałam od znajomej. :) ale dobrze ze sie wszystko wyjaśniło :)

Właśnie szykuję sie do wizyty :) doczekac sie niemoge :p

Luska Większe w UK bo tam inna dieta :p

Dzag dobrze wiedzieć ewentualnie na przyszłość.

Mój kochany szef poinformował mnie, że jeśli nie wrócę 13 do pracy to ok ale jak planuje zostać nieco dłużej i wrócić to musi mnie wysłać do medycyny pracy.... gdzie sprawdzają min czy mogę powyżej 4 h przy kompie siedzieć (a wiadomo w ciąży nie można) więc radzi mi ciągnąć zwolnienie i nawet podeśle mi zestawienie od dziewczyn z kadr ile będę dostawać "bym mogła sobie zaplanować wydatki na wyprawkę" Starałam się nie parsknąć śmiechem i zachować powagę.

reklama
Mahoniowa Wiki wystrzeliła pod sam koniec.W 36 tc.miała 3800 więc w sumie już wtedy było wiadomo że jak przenoszę ciążę to będzie ponad 4 kg.Ale tu w UK to żadna podstawa do cesarki.Nie wiem jak to zrobiła Wiki ale kilka dni przed tym usg wbiła się główką w dół z taką wagą.Urodziła się bardzo silna i już w tym samym dniu po porodzie próbowała sama trzymać główkę.A z tej wagi zeszła i teraz jest chudzielcem.
1486570964-aaaaaa.jpeg

Do góry