reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Kotomiś, mój pierwszy syn urodzony w 36. tygodniu przy wzroście 50cm i 3040g miał obwód główki 33cm. Drugi syn urodzony w 38. tygodniu przy wzroście 56cm i 3470g miał obwód główki 35cm

Nina90 pisze:
Tetaz podobno nie liczą juz średniej a daja tyle ile masz na umowie, ale nie wiem czy faktycznie tak jest.
Nic takiego nie ma miejsca. Dostajesz zasiłku chorobowego tyle, ile "wypracowałaś" przez rok.
A co do tej składki na ubezpieczenie grupowe - pracujesz w małej firmie i ZUS Ci będzie wypłacał zasiłek? Będziesz musiała w firmie regulować ta składkę. ZUS nie ma nic do takich dodatkowych składników wynagrodzenia.

reklama
@Emilkaa Niestety tak jest..

f2w3rjjgax9hy8m9.png

Hej kobitki jestem. U mnie mało ciekawie - znowu plamienia :( mój gin jest chory i dopiero jutro może mnie przyjąć.
Gratuluję udanych wizyt i siusiaków.
Idę dalej leżeć, jakiegoś doła mam :(

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Na pewno to nic złego, bo juz tak miałaś i było ok, tak samo jak u pozostałych nie wiem jak nas nazwać " plamiaczek :( " . Mamy ogólnie wprost mówiąc przesrane z tym, ale nasze dzieciaczki widac maja to gdzieś i ładnie rosną :) nie powiem głowa do góry, bo wiem co czujesz, ale przejdzie...trzymam kciuki !:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emikaa, dokładnie. Średnia z roku wstecz.

Aga, leciałam po kolei stronami i teraz doszłam do Twoich postów i juz widzę, że rozwiązał się problem :-p Ale jak widać potwierdziłam to co powiedziała Twoja kadrowa.

reklama
Do góry