reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Cześć sierpnióweczki, witam z łóżka :D
Piszecie chyba o moim mężu i i tym, że każda decyzja musi dojrzeć odpowiednią, bardzo długa ilość czasu ;P ;P
@kotomiś Nosisz jego dziecko! [emoji14] Ja już dawno przestałam prasować.. Kiedyś wszystko, każdy t-shirt męża itp.. Aż się zbuntowałam, powiedziałam, że ma ręce, ja nie mogę robić wszystkiego i od wtedy po praniu ubrania idą do szafki od razu. Staram się je tylko tak rozwieszać do schnięcia, żeby były jak najmniej wygięte ;)
@klusek Ja wczoraj do 1 w nocy włączyłam.. Mam jednak nadzieję, że u mnie 2 trymestr będzie tym magicznym [emoji14]

f2w3rjjgax9hy8m9.png

Aga myslalam ze tylko ja nie prasuje :)
A jeansy? W zyciu
Haha piszecie o prasowaniu, kiedyś się wzięłam za prasowanie całej szafy makabra, nigdy więcej! Żelazko używam tylko wtedy kiedy naprawdę coś jest bardzo pomięte ewentualnie przed jakaś okazja to dzień przed :D Ogólnie nie lubię szykować sobie ciuchów na ostatnia chwilę, zawsze wieczorem odkładam sobie to co założę następnego dnia :p

Evelinia to jedziemy na tym samym wózku.Ciąża nieplanowana ale terminem się nie wstrzeliła dobrze.Mąż zmienił urlop z lipca na 2 tygodnie w sierpniu tak ż pierwsze 2 tygodnie będzie je woził ale i tak się pewnie źle będę czuć że to nie ja będę z nią w tych pierwszych dniach w szkole.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Safiya to może być mutyzm no chyba że dziewczynka jest bardzo nieśmiała.Może konsultacja z psychologiem pomoże.Moje córki mają speech delays i zanim doszliśmy dlaczego dużo czytałam właśnie o mutyźmie i różnych problemach z mówieniem.

Za mnie prasuje suszarka ale dżinsy akurat prasuje bo zawsze mają jakieś zagniecenia.A ja akura tego nie lubię.
Mój mąż z tych co ma gdzieś jak wygląda wię awantury o to by nie było.Ale to ja muszę czasem zadbać by wyglądał jak człowiek.

Pytałam się lekarza dzisiaj co będzie jaka plec. A on mi odpowiedział że dzieciątko.. i koniec tematu bylo

@kotomiś Nosisz jego dziecko! [emoji14] Ja już dawno przestałam prasować.. Kiedyś wszystko, każdy t-shirt męża itp.. Aż się zbuntowałam, powiedziałam, że ma ręce, ja nie mogę robić wszystkiego i od wtedy po praniu ubrania idą do szafki od razu. Staram się je tylko tak rozwieszać do schnięcia, żeby były jak najmniej wygięte ;)

Haha piszecie o prasowaniu, kiedyś się wzięłam za prasowanie całej szafy makabra, nigdy więcej! Żelazko używam tylko wtedy kiedy naprawdę coś jest bardzo pomięte ewentualnie przed jakaś okazja to dzień przed :D Ogólnie nie lubię szykować sobie ciuchów na ostatnia chwilę, zawsze wieczorem odkładam sobie to co założę następnego dnia :p

W tym sęk, że ja w ogóle niczego nie prasuje. No chyba, że w lato jak są koszule rozpinane z krótkim rękawkiem lub krótkie spodenki z kantami, mankietami i z materiału. Wolę ubrania z takich miększych materiałów co nie wymagają prasowania a jeansy same się prostują na tyłku. Chyba musiał się po prostu do czegoś przyczepić by wyładować swoją złość na to, że nadal nie mogę zblizyć się do kuchni. niestety cały czas mi śmierdzi w niej, w lodówce i w sklepach spożywczych i tylko on się tym zajmuje...

Już wróciłam od internistki. Mam wirusówkę. Jak będzie źle mam kupić *spam* do ssania lub syrop/krople... Na szczęście w płucach czysto. A na katar inhalacje z rumianku.

reklama
Do góry