safiya
Fanka BB :)
@luska1979 jak ja zmusisz to sie odezwie, ale duzo cierpliwosci to kosztuje ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha piszecie o prasowaniu, kiedyś się wzięłam za prasowanie całej szafy makabra, nigdy więcej! Żelazko używam tylko wtedy kiedy naprawdę coś jest bardzo pomięte ewentualnie przed jakaś okazja to dzień przed Ogólnie nie lubię szykować sobie ciuchów na ostatnia chwilę, zawsze wieczorem odkładam sobie to co założę następnego dniaAga myslalam ze tylko ja nie prasuje
A jeansy? W zyciu
@kotomiś Nosisz jego dziecko! [emoji14] Ja już dawno przestałam prasować.. Kiedyś wszystko, każdy t-shirt męża itp.. Aż się zbuntowałam, powiedziałam, że ma ręce, ja nie mogę robić wszystkiego i od wtedy po praniu ubrania idą do szafki od razu. Staram się je tylko tak rozwieszać do schnięcia, żeby były jak najmniej wygięte
Haha piszecie o prasowaniu, kiedyś się wzięłam za prasowanie całej szafy makabra, nigdy więcej! Żelazko używam tylko wtedy kiedy naprawdę coś jest bardzo pomięte ewentualnie przed jakaś okazja to dzień przed Ogólnie nie lubię szykować sobie ciuchów na ostatnia chwilę, zawsze wieczorem odkładam sobie to co założę następnego dnia