reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Sama dostałam to podzielę się dalej ;)
Znajoma mojej siostry stworzyła swoją listę babskich filmów, które wg niej warto zobaczyć. Część już oglądałam i są super, resztę z chęcią zobaczę.
Może komuś się przyda :)
1486466061-aaaaaa.jpeg

f2w3rjjga2xukn5b.png

Heya :-) znow w tyle z czytaniem jestem.

Gratuluje udanych wizyt :-)

W sumie jak nie ma chętnych to ja moge zrobic tabelke. Dawno nie bawilam się takimi rzeczami ale może mi wyjdzie

Dziewczyny, jak mi napiszecie w prywatnej wiadomosci swoje dane to zrobie tabelkę razem z płcią itp. Już robiłam taką w poprzedniej ciąży. Potrzebuję (wiem, że pisałyście w innym wątku, ale będzie sprawniej jak napiszecie jeszcze raz):
nick
imię
termin USG
rodzeństwo

Ja zawsze chciałam dziewczynkę.. Mój mąż też, ale jakoś wszystko wychodzi mi w głowie na faceta, a i M mówi, że będzie chłop ;P Kurde już sama nie wiem co bym teraz chciała. Chyba najbardziej to pozbyć się niewiadomej [emoji14]

f2w3rjjga2xukn5b.png
Ja bylam nastawiona na dziewczynke, w sensie mowilam sobie "Ale bym chciala core, ale jak mam szczescie to bedzie syn.." i wyszlo, ze syn ale nawet przez sekunde nie bylam rozczarowana!! Jak dowiadujwsz sie, ze z dzieciem wszystko w porzadku to kwestia plci spada na dalsze tory i tak naprawde staje sie bez znaczenia! Zobaczysz sama ;)

@dzag82 gratuluje syna, ale pewnosci pewnie jeszcze nie masz bo z tego co pamietam termin porodu mamy podobny, wiec skonczylas chyba 12t? Nie widze suwaczka ale tak strzelam. Ja bede na 100% wiedziala za miesiac. Grunt, ze zdrowy ten twoj maluch. ;)

@klusek tak mowisz, ze w ksiazce Sztuka kochania jest o milosci matczynej.. ciekawe, bo w filmie tej milosci w ogole nie zaobserwowalam jedynie krzywde dziecka przez ambicje matki. Film mnie rozczarowal ale chetnie poczekam na twoja recenzje ksiazki. :)

U mnie jakoś na odwrót. Przed ciąża byłam strasznym ryczkiem [emoji14] Reklamy, filmy, byle pierdoły i płakałam w domu, a teraz nic! Aż mąż 'wyczekuje' kiedy będę beczeć, a tu guzik ;P

f2w3rjjga2xukn5b.png

reklama
Maze runner mało babski xD ale ok.
Nr 1, 2 (obie części), 11, 12, 19 ujda jako ekranizacje... Ale książki należą do moich ulubionych czytanych po kilka razy. A książka Pamietnik nawet brała udział w naszej sesji ślubnej ;P
Zawsze jak czytam bez mojej zgody to ryczę. Teraz boję się jej ruszyć po tym jak oglądałam ostatnio Moon lovers i co cinek ryczałam jak głupia, a na koniec to już w ogóle. Dobrze, że mojego M wtedy nie było w domu...

Do góry