reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny, jak mi napiszecie w prywatnej wiadomosci swoje dane to zrobie tabelkę razem z płcią itp. Już robiłam taką w poprzedniej ciąży. Potrzebuję (wiem, że pisałyście w innym wątku, ale będzie sprawniej jak napiszecie jeszcze raz):
nick
imię
termin USG
rodzeństwo
Super!! Juz do Ciebie pisze. Dziewczyny dolaczajcie. ;)

Napisze dziś po wizycie, licząc na to, że ujawni płeć ;)

f2w3rjjga2xukn5b.png

MoniMo mnie też jeszcze odrzuca od jedzenia.
Mahoniowa też równo za tydzień mam test pappa.W sumie jakoś mi ten stres zszedł.Będzie co ma być i tyle w temacie.Stresem tak tego nie zmienię.
Ja od zawsze uwielbiam serki topione ale te polskie nie brytyjskie.I w ciąży to się zmieniło.
Dzag82 to już jestem martwa.Ale gratuluję...pewnie u mnie będzie 3 babka i Ci dotrzymam towarzystwa.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Sama dostałam to podzielę się dalej ;)
Znajoma mojej siostry stworzyła swoją listę babskich filmów, które wg niej warto zobaczyć. Część już oglądałam i są super, resztę z chęcią zobaczę.
Może komuś się przyda :)
1486466061-aaaaaa.jpeg

f2w3rjjga2xukn5b.png
Do tej listy dodałbym Apartament. Ja uwielbiam ten film. Chociaż na przyjaciółce nie zrobił żadnego wrażenia. ;)) a ps. Kocham CIE polecam książkę, moim zdaniem lepsza od filmu ;)

p19udqk3ohjsffpu.png

Hej dziewczyny!
@dzag82 ale numer! Ja Ci nie wróżyłam chlopca ;) ale niech zdrowo rośnie.

Gratuluję udanych wizyt!

Dzisiaj z młodą na tańce jadę. Zapisałam ją w końcu. Ciekawe jak potem damy radę z maluchem i jej grafikiem tygodnia.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dopiero teraz zobaczylam, ze @Truskaweczka2017 juz ma opcje plec wpisana, tylko nie jest pouzupelniana ;-) , to laski, zeby nie robic kolejnych list, to te co juz "wiedza" kto jest w brzuszku niech napisza na priv do Truskaweczki ;-)

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio obejrzalam Zanim zasne. Cudowny film.

Co do Sztuki kochania. Z wiastunu widze ze film ma sie nijak do ksiazki i przedstawia tylko jej srodkowa czesc

reklama
Do góry