reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dzag gratulacje, przynajmniej wyprawkę masz prawie całą [emoji6] A jak z dzidzią w porzadku?

Ehhh ciezki ranek. Wstalam o 6 i fruu do ceramicznego. Rozbowlala mnie glowa jeszcze bardziej. Jakimś cudem udało się zasnąć i przed chwilą wstałam. Koszmar...
Co do hormonów wzruszam się częściej przy byle czym. W grudniu reklama alegro wywoływała u mnie mega płacz ta z dziadkiem co dla wmuczki eng sie uczył [emoji16]

Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty!! I lece na śniadanie

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Kotomiś żołądek pusty to śniadanie wejdzie u nas ciśnienie chyba spada, bo też coś głowa zaczyna dawać o sobie znać ,apap pójdzie w ruch ☺

reklama
A właśnie z tą przewagą xy nad xx... Skoro mój teść ma siostrę i ona ma 2 synów i 1 córkę, a sam mój teść 2 synów to wypada, że przewaga xy w rodzinie M i wieksza szansa na chlopca u nas, prawda? Czy to sie inaczej niby jakoś patrzy?

U mnie mówiło się, że jak sami chłopacy to facet ma mega mocne plemniki i odwrotnie przy babach hihi ;P Ale to zawsze takie żarty. Nikt nie rozmyślał co powinno być z racji genów i potencjału rodzinnego ;)

f2w3rjjga2xukn5b.png

No właśnie apap... Przed ciąża miewalam bole głowy takie porzadne, ale rzadko i wtedy pomagała mi tylko tabletka rozpuszczalna solpadeine. Apap na to był jak tic tac... Boję się, ze nie da sobie rady. Wezmę wypije kawę może faktycznie ciśnienie.

ja po cichu liczę że dzag82 zapoczątkuje serie chłopców i że u mnie też się siusak pokaże :D
Ja zawsze chciałam dziewczynkę.. Mój mąż też, ale jakoś wszystko wychodzi mi w głowie na faceta, a i M mówi, że będzie chłop ;P Kurde już sama nie wiem co bym teraz chciała. Chyba najbardziej to pozbyć się niewiadomej [emoji14]

f2w3rjjga2xukn5b.png

Ja taki głód czuję rano.Kolację jem ok.20.Rano wstaje o 7.30.Wychodzę z domu 8.30 ale nie mam czasu na rano na śniadanie.W domu jestem po 9 i szybko coś zjadam bo taki mam już głód.
Ja ostatnie 2 nocki też dałam radę nie wstawać na siku.Wytrzymałam do budzika.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga to fakt plus nocki nieprzespane.Ja to nawet nie wiem o której będę musiała wstać by te moje panny ogarnąć plus maluszka.Pewnie bardzo wcześnie....no mąż pomoże rano chociaż tyle.Ale laba się skończy.
Aga powodzenia na badaniach.By dzidziuś pokazał się w całej okazałości.
O.paulina już doczytałam.Super.Tyle piszecie że ogarniam stopniowo.
MoniMo powodzenia i dla Ciebie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzag gratulacje, przynajmniej wyprawkę masz prawie całą [emoji6] A jak z dzidzią w porzadku?

Ehhh ciezki ranek. Wstalam o 6 i fruu do ceramicznego. Rozbowlala mnie glowa jeszcze bardziej. Jakimś cudem udało się zasnąć i przed chwilą wstałam. Koszmar...
Co do hormonów wzruszam się częściej przy byle czym. W grudniu reklama alegro wywoływała u mnie mega płacz ta z dziadkiem co dla wnuczki eng sie uczył [emoji16]

Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty!! I lece na śniadanie

Ja też po świętach oglądałam to
i tak się zanioslam że nie mogłam mężowi powiedzieć co się dzieje. Do tej pory mówi że jak będę niedobra to włączy mi jasełka :-)

reklama
Hejka :-)

No super w koncu kilku facecikow mamy :-D

Bardzo sie ciesze, ze wczorajsze i juz dzisiejsze wizyty udane :-)

@ikulka ekstra, ze dzis bez plamien jupii :-)

No i listy z plcia dalej brak :-( , to moze truskaweczka do listy sierpniowek doda info plec bejbuska ???

Milego dnia i kciuki za kolejne wizyty muaaaaa... :-)

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry