reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dzag moja droga to ja pierwsza pisalam ze bedzie u Ciebie chlopak :biggrin2:
Ma sie te przeczucie. Moja mama mowi na mnie zawsze czarownica hehe

Udanych wizyt kobitki

Zaczelam czytac Sztuke kochania. Duzo psychlogicznego podejscia. Zaczyna sie od milosci matki do dziecka. Zapowiada sie super.

reklama
@o.paulina ciążowe można i 9 miesięcy ciągnąc ;) to zwykłe lekarskie zwolnienie może trwać 6 miesięcy po tym czasie pracodawca ma prawo skierować Cie na badania lekarskie orzekające o zdolności do pracy (ergo czy moze zwolnić na podstawie braku zdolności do pracy) ale ciężarówki są chronione :)

I dzisiaj getentyczne usg :D nerwuje się strasznie
Kciuki zaciśnięte za pomyślną wizytę ✊✊✊

Witajcie sierpnióweczki ☺

U mnie szaro,buro i ponuro w taką pogodę to ze dwie kawki trzeba będzie wypić by funkcjonować co prawda delikatne i z mlekiem pół na pół ale jednak :D
Luska1979 to się kobietko porządnie wyspłałaś za wczoraj i dziś ☺
Usg masz dopiero w marcu to jeszcze troszkę czasu ja idę na wizytę 16.02 w następny czwartek ☺ zrobi pomiary, zobaczy co z tą nadżerką i na tym skończy się wizyta ale przynajmniej pooglądam moją małą dzidzkę a to dużo !
Dziewczyny udanych wizyt wam życzę i miłego dnia
Ikulka jak się czujesz,co u Ciebie coś wiadomo z tym plamieniem?
Dzisiaj zrobili badania i zobaczymy co wyjdzie. Czuję się dobrze. Plamien dzisiaj nie ma

@o.paulina @dzag82 gratuluję chłopców :D zasilacie męską ekipę wśród sierpniówek :D
Mój mąż chyba już się pogodził, że to może być dziewczynka :D Teraz nic tylko czekać na połówkowe :p Czekam na dzisiejsze wieści!

Dzag moja droga to ja pierwsza pisalam ze bedzie u Ciebie chlopak :biggrin2:
Ma sie te przeczucie. Moja mama mowi na mnie zawsze czarownica hehe

Udanych wizyt kobitki

Zaczelam czytac Sztuke kochania. Duzo psychlogicznego podejscia. Zaczyna sie od milosci matki do dziecka. Zapowiada sie super.
Właśnie dziś też zaczęłam czytać:) jak zobaczyłam jaka ma formę to się trochę zniegecilam ale nieźle się czyta.

p19udqk3ohjsffpu.png

Dziewczyny, ja tak na szybko wpadam nie czytając postów bo mi tel pada. Właśnie wyszłam z usg. Które to czarownice mówiły, że chłopak będzie?!?!? Luska, GuaRaNa? Uduszę!!! :rofl2:
Reszta ok :-p
Gratuluję zdrowego maluszka choć nie powiem liczyłam na przełamanie męskich genów pozdrawiam

Dzag gratulacje, przynajmniej wyprawkę masz prawie całą [emoji6] A jak z dzidzią w porzadku?

Ehhh ciezki ranek. Wstalam o 6 i fruu do ceramicznego. Rozbowlala mnie glowa jeszcze bardziej. Jakimś cudem udało się zasnąć i przed chwilą wstałam. Koszmar...
Co do hormonów wzruszam się częściej przy byle czym. W grudniu reklama alegro wywoływała u mnie mega płacz ta z dziadkiem co dla wnuczki eng sie uczył [emoji16]

Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty!! I lece na śniadanie

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
A właśnie z tą przewagą xy nad xx... Skoro mój teść ma siostrę i ona ma 2 synów i 1 córkę, a sam mój teść 2 synów to wypada, że przewaga xy w rodzinie M i wieksza szansa na chlopca u nas, prawda? Czy to sie inaczej niby jakoś patrzy?

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry