reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja Julie urodzilam w wieku 24 lat. Teraz mam 31, i chcialabym w przyszlosci jeszcze 1 dzieciatko miec no ale zobaczymy czy mi sie nie odmieni po dwojce ;)
Wrocilam wlasnie z zakupow ogromna galeria w Kato i ani jednego sklepu dla kobiet w ciazy... no masakra tylko sie podlamalam bo tyle ladnych ubran a tu klops... w sumie mam juz 3kg na plusie takze teraz zwyklych ubran na "chwile" nie oplaca sie kupowac. Skupic sie trzeba na rzeczach dla maluszka, chyba zaczne kasiorke odkladac a od maja rozpoczne zakupy ;)

reklama
No jest juz jakis czas watek pazdziernikowy... dziewczyny dopiero na poczatku drogi... fajnie powspominac ... my tez niedawno ogladalysmy 2 kreseczki ;)

O ubrankach jeszcze nie myślę na Pinterest szukam fajnych rozwiązań z szafą. Mamy szafy wbudowane w ściany. Chcę to jakoś zorganizować. Nie lubię zbyt dużej ilości mebli w pokoju. Jak narazie moje natchnienie to:
8e6bf3f180e2dd12eb23608492319931.jpg
f5273b1aa516b4987eca3b8e8057ee58.jpg

Planuję też zakup takiego fotela bujanego. Taki mój wymysł [emoji16] a co? [emoji12] tylko raczej bez podnóżka i obicie w kolorze szarym.
2d7899e8ab1f87adabf5c9b5460430e3.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ta garderoba jest przepiekna... juz ktorys raz na nia wchodze i napatrzyc sie nie moge ,)

Ja Julie urodzilam w wieku 24 lat. Teraz mam 31, i chcialabym w przyszlosci jeszcze 1 dzieciatko miec no ale zobaczymy czy mi sie nie odmieni po dwojce ;)
Wrocilam wlasnie z zakupow ogromna galeria w Kato i ani jednego sklepu dla kobiet w ciazy... no masakra tylko sie podlamalam bo tyle ladnych ubran a tu klops... w sumie mam juz 3kg na plusie takze teraz zwyklych ubran na "chwile" nie oplaca sie kupowac. Skupic sie trzeba na rzeczach dla maluszka, chyba zaczne kasiorke odkladac a od maja rozpoczne zakupy ;)
Oja nastepna gdzies z mojej okolicy? Skad jestes?:D

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja mam nadzieję, ze urodze wcześniej niż z usg ;)

A jak jest z wadą wzroku? Kiedy są przeciwskazania do sn? Nosi któraś tutaj okulary?

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja noszę soczewki, mam wysokie ciśnienie i kontroluje czy nie powstaje jaskra. Ale okulista nic nie mówił o cesarce. Raczej mój 'stan' jest niezaawansowany ;)

f2w3rjjga2xukn5b.png

Klusek pisze:
Dzag u Ciebie tez czuje chlopaka
O nieee, wypluj to :laugh2:

My za swój ślub i przyjęcie weselne tez sami płacilismy. Rodzice i reszta rodziny byli po prostu gośćmi. Ja sobie inaczej nie wyobrażam. Mieliśmy najlepszy na świecie ślub :rolleyes2: w wymarzonym przez nas cudownym miejscu, potem przyjęcie (nie wesele z tańcami) w klimatycznej restauracji, wszystkie wydatki, od ubrań, przez transport i wynajęcie domku, po fotografa zamknęły się nam w kwocie 12,5 tys.

Safiya, będę trzymała kciuki za pozytywne wiadomości z tego testu.

Aga, te pokoje które wrzuciłaś cudowne, urocze i takie cukierkowe. Jak z żurnala. Mogę sobie pomarzyć :-p

Kotomiś, ja mam wadę wzroku, ale niewielką, jedno oko +1,5 do 2,00 a drugie +0,5 do 1,00 - tak mi się co jakiś czas zmienia :laugh2: Do tego astygmatyzm. Takie wady nie mają znaczenia przy porodzie naturalnym. Musi być naprawdę poważniejsza choroba oczu, np coś nie tak z ciśnieniem w gałce ocznej albo stałe powiększająca się wada.

Ja dzisiaj ierwszy raz nie wiem od jak dawna wyszłam z domu, sama, bez dzieci. Mąż mi wychodne zrobił. Jezu, jaki luksus! Jakie odstresowanie i odskocznia! Jak wyszłam o 11:15 tak wróciłam o 17:30 :blink: Zaliczyłam mszę, galerię handlową i urodzinki teściowej :-p. Nic dla maleństwa nie znalazłam, zero sensownych wyprzedaży, ceny ciuchów ciążowych w h&m wołają o pomstę do nieba. Szkoda gadać. Kupiłam sobie letnią zwiewną tunikę z wyprzedaży i pasek w h&m, grubszą tunikę tez z wyprzedaży z f&f, i trampki baleriny w Auchan. Wydałam na siebie całe 97zł, nie wiem kiedy ostatni raz byłam na zakupach dla siebie :laugh2:. Mam power na cały przyszły tydzień z dwójką w domu :blink: A teściowa uratowała moją rehabilitację, bo będzie rano do dzieci przychodziła popilnować. Biedny Witek :rofl2::laugh2::laugh2:

No ja mam nadzieję, ze urodze wcześniej niż z usg ;)

A jak jest z wadą wzroku? Kiedy są przeciwskazania do sn? Nosi któraś tutaj okulary?

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
tak ja noszę... -3,5 na jednym oku na drugim -1,5 no i dziura w siatkowce. Muszę iść do okulisty i dowiedzieć się co i jak bo też mnie męczy ten temat

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@dzag82 My postaramy się zrobić taki pokoik tylko tańszym kosztem. Chociaż jak wspomniałam dla męża, że chciałabym taki fotel i że on drogi.. , to skomentował, że taki wydatek ma sens i lepiej go kupić niż jakieś duperele. Więc jest szansa ;D

f2w3rjjga2xukn5b.png

Do góry