reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
O kurczaki po takim czasie dziecko, to tak jak pierwsze superowa sprawa, a w dzieciach jaką pomoc będziesz miała
Powiem Ci że to była nasza wspólna rodzinna decyzja żeby pojawił się w naszym domku ktoś Jeszce.
Cieszymy się ze się udało.
Teraz czekamy w czwórkę i wszyscy świadomie przeżywamy tą ciążę.
Filipa urodzilam majac 21 lat. I jak przy min siedzę to czasami nutę wierzę że jest mój

reklama
Angelika bierz bo na pewno i tak te ciuszki wykorzystasz chociażby po domu.

Ja mam w sypialni komodę zawaloną szpargałami. Jak zrobię porządek będzie w sam raz dla malucha.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas obiad od wczoraj.Gulasz był na 2 dni z kaszą jeczmienną i ogórkiem kiszonym.
Kotomiś ważne jakie Ty imię nadasz swemu dziecku.Ja tyle lat na obczyźnie a nadaje dzieciom moim polskie imiona.
Evelinia klocki lego też u nas rządzą ale te zestawy dziewczęce są takie słodkie.
Nie mam pojęcia odnośnie wzrostu paznokci.Zwykle brak witamin objawia się słabszą ich kondycją a ze wzrostem ich to nie jest tak ze wzrostem włosów że jednym rosną szybciej innym wolniej.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Luska1979 witaminy biorę ,włosy na głowie rosną tak samo a może odrobinkę wolniej,.Na nogach na pewno wolniej więc może tak jak piszesz jedno zależne od drugiego
Ja też dość szybko poczułam instynkt macierzyński, w wieku 21 lat urodziłam synka a starałam się około roku ☺
okazało się, że w ciążę zajść nie mogłam bo miałam wielką torbiel i niestety była operacja zamiast zaplanowanego bobo :sorry:
Drugi synek to moja niespodzianka najcudowniejsza na świecie ,spadł mi jak gwiazdka z nieba :-D
A na obecną perełkę czekałam 4 m-ce :biggrin2:

Mi się imię Magda też podoba bardzo.
My jeszcze nie mamy opcji na imię dla córki.
Bo to zdecydowanie za wcześnie 12 tc by poznać płeć.Pewnie wiele tych dziewczynek z 12 tc okażą się chłopakami na kolejnym usg.
Mi moje pryszcze znikły z twarzy i znów ślicznie wyglądam jak na córkę.

Luska1979 a mi pojawiły się pryszcze pierwszy raz odwrotnie jak z chłopcami. U mnie teoria z synami zawsze się sprawdzała,że nie zabierają urody mamusi wyglądałam ładnie, skóra na buzi promienna,zaróżowiona z tym że teraz jeszcze nie wiem któż to zamieszkuje w schronienie może hormony na stare lata szaleją

No ja mam nadzieję, ze urodze wcześniej niż z usg ;)

A jak jest z wadą wzroku? Kiedy są przeciwskazania do sn? Nosi któraś tutaj okulary?

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

powiedzieli mi, że 10 dni.
W internecie info różne 10 - 14.
Trzymajcie kciuki!
Safiya a ile ta przyjemność kosztuje? Oczywiście też popieram Twoją decyzję, warto zrobić wszystko dla uspokojenia siebie
Trzymam kciuki wierzę, że wszystko będzie po Twojej myśli ✊✊✊✊

Kotomiś a na kiedy masz termin?Nie masz szans na 3 września gdybyś przenosiła ciążę?
Evelinia ja miałam w pierwszym trymestrze taką syfiatą buzię.Myślałam że to zwiastun u mnie na syna bo z dziewczynkami w ciąży miałam idealną cerę.Ale jak widać to się zmieniło.

Luska1979 to jest nadzieja, że znikną bo ja dopiero jestem w 11+1 tyg więc do 2 trym. jeszcze chwila

Powiem Ci że to była nasza wspólna rodzinna decyzja żeby pojawił się w naszym domku ktoś Jeszce.
Cieszymy się ze się udało.
Teraz czekamy w czwórkę i wszyscy świadomie przeżywamy tą ciążę.
Filipa urodzilam majac 21 lat. I jak przy min siedzę to czasami nutę wierzę że jest mój

atfk taki wielki facet z Twojego pierworodnego o_O
Ja też ciążę przegadałam z wszystkimi i na początku trochę się krzywili :oo2: ale jak powiedziałam, że będzie rodzeństwo to cieszyli się ogromnie :rofl:

reklama
Do góry