reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Kotomiś a na kiedy masz termin?Nie masz szans na 3 września gdybyś przenosiła ciążę?
Evelinia ja miałam w pierwszym trymestrze taką syfiatą buzię.Myślałam że to zwiastun u mnie na syna bo z dziewczynkami w ciąży miałam idealną cerę.Ale jak widać to się zmieniło.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Safiya trzymam kciuki za badanie.Ile się czeka na wynik?Też 3 tygodnie?Masz rację nie warto stresować dzidzi napewno zdrowej.

Kotomiś a ile u Was trzymają zanim wywołają poròd.U nas 10 dni więc teoretycznie mogłabyś mieć szabsę na 1 września bo bierze się pod uwagę termin z usg.
25_pixels ja byłam jeszcze starsza jak urodziłam pierwsze dziecko bo miałam 31 lat a drugie w wieku 33 lat ale nie czuję się jeszcze taka stara.

Kotomiś a ile u Was trzymają zanim wywołają poròd.U nas 10 dni więc teoretycznie mogłabyś mieć szabsę na 1 września bo bierze się pod uwagę termin z usg.
25_pixels ja byłam jeszcze starsza jak urodziłam pierwsze dziecko bo miałam 31 lat a drugie w wieku 33 lat ale nie czuję się jeszcze taka stara.

Nie mam zielonego pojęcia. Nigdy nie rodziłam i nie wybrałam do konca szpitala.[emoji3]
Zresztą tak jak ty... Moje 1 w wieku 31 lat

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz to stara to tak z przymrużeniem oka [emoji12] bo ja nie mam jakiejś granicy wieku. Tylko w porównaniu do rodziny czy koleżanek my mamy późno. W rodzinie to juz raczej ostatni wnuk/wnuczka. Z mojej strony 4 z męza rodzinki numer 8 [emoji23]. Ja generalnie bardzo się cieszę, bo nie myślałam, że będzie mi jeszcze dane mieć takiego maluszka [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co do wieku na macierzyństwo to ja będę miała 27 lat jak urodze pierwsze dziecko ;) mąż 31. A staraliśmy się od 2 lat. A w rodzinie mam kuzynka która urodziła dziecko w wieku 16 lat jej partner miał 21 lat. I naprawdę bardzo się odnaleźli w rodzicielstwie. Teraz córka ma 8 lat, drugie dziecko 5. Ale teraz czasem widać, że im brak cierpliwości ale kochają dzieci ponad wszystko ;)

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@safiya Idź! Upewnisz się, że wszystko dobrze, że dzidziuś zdrowy i odejdą tak bardzo niepotrzebne stresy.. :)

Piszecie o ubrankach, rzeczach dla dziecka.. Mamy cały wątek z wyprawką a ja ciągle nic. [emoji14] Mam w planach dopiero na marzec/kwiecień zacząć powoli się rozglądać. Bo to i meble i wszystko, dosłownie wszystko co wiąże się z dzieckiem musimy kupić. Ciekawe czy nie wymięknę wcześniej i czegoś nie kupię ;)

f2w3rjjga2xukn5b.png

Do góry