reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Kotomiś a na kiedy masz termin?Nie masz szans na 3 września gdybyś przenosiła ciążę?
Evelinia ja miałam w pierwszym trymestrze taką syfiatą buzię.Myślałam że to zwiastun u mnie na syna bo z dziewczynkami w ciąży miałam idealną cerę.Ale jak widać to się zmieniło.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Safiya trzymam kciuki za badanie.Ile się czeka na wynik?Też 3 tygodnie?Masz rację nie warto stresować dzidzi napewno zdrowej.

Kotomiś a ile u Was trzymają zanim wywołają poròd.U nas 10 dni więc teoretycznie mogłabyś mieć szabsę na 1 września bo bierze się pod uwagę termin z usg.
25_pixels ja byłam jeszcze starsza jak urodziłam pierwsze dziecko bo miałam 31 lat a drugie w wieku 33 lat ale nie czuję się jeszcze taka stara.

Kotomiś a ile u Was trzymają zanim wywołają poròd.U nas 10 dni więc teoretycznie mogłabyś mieć szabsę na 1 września bo bierze się pod uwagę termin z usg.
25_pixels ja byłam jeszcze starsza jak urodziłam pierwsze dziecko bo miałam 31 lat a drugie w wieku 33 lat ale nie czuję się jeszcze taka stara.

Nie mam zielonego pojęcia. Nigdy nie rodziłam i nie wybrałam do konca szpitala.[emoji3]
Zresztą tak jak ty... Moje 1 w wieku 31 lat

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz to stara to tak z przymrużeniem oka [emoji12] bo ja nie mam jakiejś granicy wieku. Tylko w porównaniu do rodziny czy koleżanek my mamy późno. W rodzinie to juz raczej ostatni wnuk/wnuczka. Z mojej strony 4 z męza rodzinki numer 8 [emoji23]. Ja generalnie bardzo się cieszę, bo nie myślałam, że będzie mi jeszcze dane mieć takiego maluszka [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co do wieku na macierzyństwo to ja będę miała 27 lat jak urodze pierwsze dziecko ;) mąż 31. A staraliśmy się od 2 lat. A w rodzinie mam kuzynka która urodziła dziecko w wieku 16 lat jej partner miał 21 lat. I naprawdę bardzo się odnaleźli w rodzicielstwie. Teraz córka ma 8 lat, drugie dziecko 5. Ale teraz czasem widać, że im brak cierpliwości ale kochają dzieci ponad wszystko ;)

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@safiya Idź! Upewnisz się, że wszystko dobrze, że dzidziuś zdrowy i odejdą tak bardzo niepotrzebne stresy.. :)

Piszecie o ubrankach, rzeczach dla dziecka.. Mamy cały wątek z wyprawką a ja ciągle nic. [emoji14] Mam w planach dopiero na marzec/kwiecień zacząć powoli się rozglądać. Bo to i meble i wszystko, dosłownie wszystko co wiąże się z dzieckiem musimy kupić. Ciekawe czy nie wymięknę wcześniej i czegoś nie kupię ;)

f2w3rjjga2xukn5b.png

Do góry