reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
To mnie z tym nosem trochę uspokoiłyście. Ja suchego powietrza aż tak nie mam. Może po prostu naczynka osłabione. Pazury też jakby wolniej może dzidzia coś tam produkuje w tym czasie. Za to na buzi dalej mam pryszcze ech...te uroki.
My na wesele też zbieraliśmy sami. 1,5 roku mega oszczędzania a i tak rodzice kochani się dołożyli. Przynajmniej dobre nawyki jeśli chodzi o oszczędności mamy.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Guarana to nie jestem sama bo już myślałam, że mi się coś poprzestawialo a jeśli chodzi o twarz to mi syfków powychodzilo sporo i jakieś piegi,ostudy i meszek na buzi no szok w trampkach heh tak jak zawsze w ciążach ładna byłam tak teraz chętnie lustro bym omijała jak widać ciąża ciąży nierówna

I nas będzie 15 i 12 lat różnicy. Ale bardzo się cieszymy z tej decyzji. Będzie powrót do pieluch.
Bobo będę prezentem na 16 rocznicę ślubui 19 związku.
O kurczaki po takim czasie dziecko, to tak jak pierwsze superowa sprawa, a w dzieciach jaką pomoc będziesz miała

Na dworzu jest cudnie. 5 stopni na plusie i slonce. Bylam z Domi na spacerze poltorej godziny. Oczywiscie wlazlam do pepco. No i mam czapeczke, 2 pary skarpetek, 3 body, 3 polspiochy.
Kupilam sobie torebke na wiosne. Szara. Bo moja zdarta. Nie lubie miec kilku. Jedna nosze.
Paznokcie zawsze mialam silne. Zawsze szybko rosly. Gorzej z wlosami na glowie.

Ptaki glosno cwierkaja. Cudny dzien.
Moj opracowuje pomysly dla brygady. Ale wysle go po zelki i kiwi.

U mnie jeszcze rano. Dopiero po śniadaniu. Rodzinka wymyśliła sobie park wodny [emoji16] chłopaki pozjeżdżają, ja popływam. Tylko mi się zbierać nie chce.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Kobietki, uffff... jestem na bieżaco, ale pisać nie miałam siły... skończyłam 13dniowy maraton pracy i dzisiaj wolne ;) wybieram się zaraz z mężem do galerii - córcia w Aquaparku z ciocią także mam chwilę dla siebie.
Piszecie o bezsenności... ja mam wręcz przeciwnie po 20-ste już padam, budzi mnie tylko rano głód, niestety jak czegoś nie zjem to od razu mdłości gotowe.
Byłam w czwartek też w Lidlu, ale masakra... kupiłam tylko sobie bluzeczkę, a spodnie ...same giganty, nie wiem u nich rozmiar s/m wydaje się ogromny, no i nie potrzebnie obejrzałam kolejną gazetkę... jest super szczotka do prostowanie włosów, znów będę musiała przygotować się na polowanie ;)

Co do imion to my mamy dla dziewczynki, na pewno będzie Laura. Co do chłopaka niestety nie potrafimy się z mężem dogadać... dobrze że mamy jeszcze trochę czasu.
Ja mam prenatalne we wtorek, zabieram męża, może jak zobaczy dzidzie to bardziej uwierzy bo póki co to zaangażowanie z jego strony średnie ;/

reklama
A mój mąż jest cudowny.Spałam do 15 a mąż posprzątał w domu,zaopiekował się dziećmi,zrobił porządki w naszych skrytkach,postawił panie i 1 wysuszył.
Ja akurat w tej ciąży spokojna i wyciszona jest.Zobaczymy klusek czy Twoje prognozy się sprawdzą.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry