reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
To mnie z tym nosem trochę uspokoiłyście. Ja suchego powietrza aż tak nie mam. Może po prostu naczynka osłabione. Pazury też jakby wolniej może dzidzia coś tam produkuje w tym czasie. Za to na buzi dalej mam pryszcze ech...te uroki.
My na wesele też zbieraliśmy sami. 1,5 roku mega oszczędzania a i tak rodzice kochani się dołożyli. Przynajmniej dobre nawyki jeśli chodzi o oszczędności mamy.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Guarana to nie jestem sama bo już myślałam, że mi się coś poprzestawialo a jeśli chodzi o twarz to mi syfków powychodzilo sporo i jakieś piegi,ostudy i meszek na buzi no szok w trampkach heh tak jak zawsze w ciążach ładna byłam tak teraz chętnie lustro bym omijała jak widać ciąża ciąży nierówna

I nas będzie 15 i 12 lat różnicy. Ale bardzo się cieszymy z tej decyzji. Będzie powrót do pieluch.
Bobo będę prezentem na 16 rocznicę ślubui 19 związku.
O kurczaki po takim czasie dziecko, to tak jak pierwsze superowa sprawa, a w dzieciach jaką pomoc będziesz miała

Na dworzu jest cudnie. 5 stopni na plusie i slonce. Bylam z Domi na spacerze poltorej godziny. Oczywiscie wlazlam do pepco. No i mam czapeczke, 2 pary skarpetek, 3 body, 3 polspiochy.
Kupilam sobie torebke na wiosne. Szara. Bo moja zdarta. Nie lubie miec kilku. Jedna nosze.
Paznokcie zawsze mialam silne. Zawsze szybko rosly. Gorzej z wlosami na glowie.

Ptaki glosno cwierkaja. Cudny dzien.
Moj opracowuje pomysly dla brygady. Ale wysle go po zelki i kiwi.

U mnie jeszcze rano. Dopiero po śniadaniu. Rodzinka wymyśliła sobie park wodny [emoji16] chłopaki pozjeżdżają, ja popływam. Tylko mi się zbierać nie chce.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Kobietki, uffff... jestem na bieżaco, ale pisać nie miałam siły... skończyłam 13dniowy maraton pracy i dzisiaj wolne ;) wybieram się zaraz z mężem do galerii - córcia w Aquaparku z ciocią także mam chwilę dla siebie.
Piszecie o bezsenności... ja mam wręcz przeciwnie po 20-ste już padam, budzi mnie tylko rano głód, niestety jak czegoś nie zjem to od razu mdłości gotowe.
Byłam w czwartek też w Lidlu, ale masakra... kupiłam tylko sobie bluzeczkę, a spodnie ...same giganty, nie wiem u nich rozmiar s/m wydaje się ogromny, no i nie potrzebnie obejrzałam kolejną gazetkę... jest super szczotka do prostowanie włosów, znów będę musiała przygotować się na polowanie ;)

Co do imion to my mamy dla dziewczynki, na pewno będzie Laura. Co do chłopaka niestety nie potrafimy się z mężem dogadać... dobrze że mamy jeszcze trochę czasu.
Ja mam prenatalne we wtorek, zabieram męża, może jak zobaczy dzidzie to bardziej uwierzy bo póki co to zaangażowanie z jego strony średnie ;/

reklama
A mój mąż jest cudowny.Spałam do 15 a mąż posprzątał w domu,zaopiekował się dziećmi,zrobił porządki w naszych skrytkach,postawił panie i 1 wysuszył.
Ja akurat w tej ciąży spokojna i wyciszona jest.Zobaczymy klusek czy Twoje prognozy się sprawdzą.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry