myycha
Fanka BB :)
Super!!! )) kolejny dowod na to, ze mlody wiek nie zawsze swiadczy o niedojrzalosci. My tez Krzysia mielismy w takim wieku, ja mialam 21, maz 22 ))Witam niedzielnie(jeszcze z łóżka[emoji16])
@dzag82 ja to o tej sytuacji po fakcie się dowiedziałam bo to w placówce przedszkola... mama z tego co wiem nie chciała się kłócić, ale potem jak rozmawiała z moją koleżanka(znają się dłużej) to podobno płakała! Dla mnie to nie do pomyślenia!!! Ja o swoje dziecko walczyłabym jak lwica i bym taki raban zrobiła gdyby takie coś miało miejsce!!!
@myycha moj P jest ode mnie całe 2 dni starszy[emoji13] rodzicami zostaliśmy w wieku 21,5 lat... i też powiem że meżuś(wtedy jeszcze nie mezuś) od początku stanął na wysokości zadania i mimo młodego wieku był w porównaniu do rówieśników dojrzały!!! Przy małej pomagał od początku(jak nauczył się ją podnosić) więc miałam w nim mega pomoc!!! Teraz też to on jest tym gotujacym i jak żona źle się czuje sprzatającym!!! Także podpisuje się pod tym że facet nie musi być wiekowo dojrzały żeby być wspaniałym ojcem mężem! Z kolei ojciec dxiecka mojej siostry niby ten sam rocznik ojcem został 2 lata później a to dalej takie wieczne dziecko.... takze niema zasady...
@za_necia gdzie jesteś??? Odezwij się kochana[emoji8]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom