reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
25_pixels ja też w tą ciążę zaszłam cudem.Mam zespół policystycznych jajników i w obydwie ciąże zachodziłam ze wspomagaczami więc ta ciąża jak cud.
Evelinia pewnie się ucieszą moje córeczki z żywej lalki babyborn bo one nadal są na etapie lalek,przebierania ich i wożenia w wózku.Jak to kobietki.
Klusek ja biorę tą opcję pod uwagę że szybko do pracy nie wrócę a napewno nie na cały etat.
Ale kuchnia w tym domu jest super taka z charakterem tylko remontu potrzebuje.Różowy salon ale ktoś miał wyobraźnię.
Morawka mój ślubny też straszny bałaganiarz.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam nadzieję ze twoje dzieciątko będzie w 100% zdrowe i jakoś tak czuję że chłopak będzie u Ciebie;)

reklama
Dzien dobry :-) ale przyspalam dzisiaj ladnie.

Tyle napisałyscie ze mam co nadrabiac, poki co tak z grubsza rzucilam okiem.

Co do dzieci ja planuje w sumie 2, ale z wieksza roznica ok 5-7 lat. Czas pokaże. Między mną a moim bratem jest 5,5 i daliśmy rade ;-) a między mężem a szeagrem prawie 10.

Klusek chyba fajny ten domek, pokaz jak będziesz miala wiecej zdj, jak sie wyremontuje to będzie cudownie :-)

Co do różu, ja mam cala różowa sypialnię i mega dobrze sie z tym czuje :-D

Hej ja tak na szybko ;-)

U nas ok tylko jakis spadek energii i checi na cokolwiek mnie dopadl, plus glupie sny, ok 2 w nocy pobudka i niemoznosc zasniecia przrz kolejne 2h do tego burza hormonow i wuala ;-)

@ikulka &&&& zeby to cholerne krwawienie sie w koncu skonczylo i zebys szybko wrocila do domku !!

@klusek ale Ci pozytywnie zazdraszczam nowego domu :-D , moze i pracy bedziecie meli duzo, ale to zawsze dla Was i Waszych dzieci, super zmiany :-)

Moj tez typ zlota raczka, ale ze mieszkamy na wynajmowanym w spoldzielni to nie ma zbytnio co robic ;-) . U nas czwarte i ostatnie dziecie, potem trza znow isc do pracy i zapracowac na jakas rente ;-)

Milej i spokojnej niedzieli :-*

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja tak na szybko ;-)

U nas ok tylko jakis spadek energii i checi na cokolwiek mnie dopadl, plus glupie sny, ok 2 w nocy pobudka i niemoznosc zasniecia przrz kolejne 2h do tego burza hormonow i wuala ;-)

@ikulka &&&& zeby to cholerne krwawienie sie w koncu skonczylo i zebys szybko wrocila do domku !!

@klusek ale Ci pozytywnie zazdraszczam nowego domu :-D , moze i pracy bedziecie meli duzo, ale to zawsze dla Was i Waszych dzieci, super zmiany :-)

Moj tez typ zlota raczka, ale ze mieszkamy na wynajmowanym w spoldzielni to nie ma zbytnio co robic ;-) . U nas czwarte i ostatnie dziecie, potem trza znow isc do pracy i zapracowac na jakas rente ;-)

Milej i spokojnej niedzieli :-*

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie mnie mąż denerwuje. I gdyby nie córka to bym nawet nie chciała wracać.

Iklulka mnie też mąż działa na nerwy teraz jak jestem w ciąży ale wiem, że to nie jego wina tylko hormonów. ;)) "czasem jestem okropna i drę się o byle co ;)

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak w ogóle to dzień dobry w niedziele :)) ja wczoraj wieczorem miałam imieniny babci wiec najadlam się ze aż do tej pory głodna nie jestem ;)) a teraz zamierzam odpoczywać ;;)) prawdziwie leniwa niedziela :)

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom

Luska ja tez jakos czuje u Ciebie chlopaka. ;)
Dzag u Ciebie tez czuje chlopaka ;)

Ja to wieczorem nerwowa jestem. Wszystko mnie drazni wtedy. Najlepiej jakbym byla wtedy sama, w ciszy

reklama
Witam niedzielnie(jeszcze z łóżka[emoji16])
@dzag82 ja to o tej sytuacji po fakcie się dowiedziałam bo to w placówce przedszkola... mama z tego co wiem nie chciała się kłócić, ale potem jak rozmawiała z moją koleżanka(znają się dłużej) to podobno płakała! Dla mnie to nie do pomyślenia!!! Ja o swoje dziecko walczyłabym jak lwica i bym taki raban zrobiła gdyby takie coś miało miejsce!!!

@myycha moj P jest ode mnie całe 2 dni starszy[emoji13] rodzicami zostaliśmy w wieku 21,5 lat... i też powiem że meżuś(wtedy jeszcze nie mezuś) od początku stanął na wysokości zadania i mimo młodego wieku był w porównaniu do rówieśników dojrzały!!! Przy małej pomagał od początku(jak nauczył się ją podnosić) więc miałam w nim mega pomoc!!! Teraz też to on jest tym gotujacym i jak żona źle się czuje sprzatającym!!! Także podpisuje się pod tym że facet nie musi być wiekowo dojrzały żeby być wspaniałym ojcem mężem! Z kolei ojciec dxiecka mojej siostry niby ten sam rocznik ojcem został 2 lata później a to dalej takie wieczne dziecko.... takze niema zasady...

@za_necia gdzie jesteś??? Odezwij się kochana[emoji8]

Do góry