@klusek ja też nie śpię. Wczoraj spałam ok 3 godziny, bo poszłam późno (jak na mnie) spać, czyli koło 12 a B. coś się pochrzaniło i jak Szymek w nocy wołał to mnie obudził, bo myślał, że jest już rano [emoji14] bo tak to on w nocy wstaje, bo ja mam problemy z zasypianiem. Więc od 3 nie spałam. Dzisiaj, no właściwie od wczoraj jest na kawalerskim u kumpla we Wrocławiu, więc jestem sama z Szymkiem i znów nie śpie :/ zasnęłam jakoś koło 2, potem po 3 obudził się Szymek, po jakimś czasie zasnęłam i od półtorej godziny nie śpie. Koszmar. Mam dość.
Tyle naprodukowałyście, że nie ogarniam [emoji14]
@ikulka wracaj szybko do zdrowia! Aje w sumie to dobrze, że jesteś w szpitalu pod okiem lekarzy i pewnie jesteś spokojniejsza o dzidzię. Lepsze to, niż się zamartwiać w domu
@25_pixels a te różne kolorowe warzywka nie są GMO? Ja się tego dziadostwa boję jak nie wiem [emoji14] za dużo się na studiach dowiedziałam [emoji14]
Faktycznie Twój mąż złota rączka! Piękna ta pergola.
Mój B. też lubi sobie podłubać
W domu też bardzo dużo pomaga, przy Szymku wszystko robi, a jak jeszcze karmiłam, to zawsze pierwszy on wstawał, sprawdzał pieluchę i podawał mi do karmienia, bo ja zawsze karmiłam na siedząco. Teraz już sam kąpie Szymka, bo ja z tym kręgosłupem nie mogę. Tzn zginąć to się zegnę, ale już się nie wyprostuję [emoji14] Tyle że bałaganiarz z niego okropny. No cóż, coś za coś, i tak nie mogę narzekać.
A co do remontów to my od prawie 3 lat tutaj mieszkamy a dopiero w grudniu zrobiliśmy sobie sypialnię. No, może zrobiliśmy to za duże słowo [emoji14] odgruzowaliśmy ze wszystkich (prawie) klamotów, B. poprzesuwał kontakty tak jak zaplanowaliśmy, położył panele, jest gładź, biała farba, łóżko i szafa [emoji14] i osiadliśmy na laurach i nic przez miesiąc nie zrobiliśmy. A obiecaliśmy sobie szybko wykończyć nasz pokoik... W łazience nadal nie mamy szafki z koszem na pranie, tyko wielka miska stoi na brudy. Aż wstyd. No i planujemy dać nowe mebelki do Szymka pokoju, pomalować i ogarnąć balkon, bo mamy drewniane balustradki czy jak to się tam nazywa i trzeba przeszlifować, bo mi już bluzkę podarły :/
Kurczę no, wcale mi się spać nie chce...
Napisane na CHM-U01 w aplikacji
Forum BabyBoom