reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
A tam szaleje :D rodzinka sie smieje, ze to dlatego, ze kiedys powiedzialam mojej śp babci, ze 5 bede miec. Wiec babcia teraz pilnuje, zeby sie udalo spelnic obietnice [emoji14]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak dla mnie super !
Z babcią faktycznie tak może byc :)
Co człowiekowi pozostaje innego jak właśnie rodzic piękne dzieci i patrzeć jak dorastają.. to cały sens życia ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurektyna 10 lat młodsza jesteś ode mnie to się jeszcze na 2 boba załapiesz.
Masz rację....daj popalić swojej szefowej bo widać że to niezła s...ka jest.Sorki za słówko ale innego odpowiedniego znaleźć nie potrafię.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od poczatku chcialam miec jak najmniejsze roznice wieku, ale tak sie potoczylo, ze sa co 2 lata, ale to super sprawa :)
Ja mysle ze to ze dziewczynh sa starsze to Ci ulatwi sprawe. Co tam jedne czy drugie wakacje.. Wiadomo, odzwyczailiscie sie, trzeba sie znowu przestawiac, ale jak nie teraz to kiedy? :))) najwidoczniej tak mialo byc, ja jestem zwolenniczka stwierdzenia, ze nic nie dzieje bez przyczyny, ma to jakis cel :D

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Po tym jak przechodzę 1 trym jakoś ochoty na powtórkę z rozrywki jak na razie nie mamy.
Zależy też pewnie od sytuacji finansowej czy bedzie nas na to stać, bo nie ukrywajmy, że dziecko to duży wydatek. Przedszkola i żłobki są mega drogie zwlaszcza jak oboje rodziców pracuje i dziadki tak samo... No i dochodzi w wielu przypadkach kredyt... A nasze pensje nie mają niestety poziomu posła czy dyrektora banku ;)

Z drugiej strona mój M do 17 roku życia był jedynakiem, dopiero potem na świecie pojawił się jego mlodszy brat, obecnie 13 latek (koszmary wiek i 1 gim) i wcale źle nie wspomina tego czasu. Ja za to środkowe dziecko i wiecznie na zakazach po siostrze, za to młodszy brat był rozpuszczany bo rodzynek i wtedy marzyłam o byciu jedynakiem...

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@kotomiś Ja też środkowa! :) Mam dwie siostry i tak jak u Ciebie starsza (o rok) dawała w kość.. Przez nią te zakazy, a młodsza (o 4 lata) mogła wszystko.. Hihi [emoji14] Teraz różnica wieku się zatarła i z każdą się super żyje. :)
Dobra dziewczyny, kanapka przed snem zjedzona, idę więc spać :)
Życzę przespanej nocy i spokojnego poranka! :)

f2w3rjjga2xukn5b.png

Ja też lubię oglądać fotki więc chętnie je obejrzę Klusek.
25_pixels mój mąż właśnie cudzym pójdzie szybciej coś naprawić a w domu sprawa musi dojrzeć.Póki co szuflada córki czeka na naprawę już 3 tydzień a mąż bawi się w elektryka bo coś mu rozładowuje akumulator więc teraz przyszła kolej na wymianę rozrusznika więc pewnie we wtorek się z tym będzie bawił.Jutro i w poniedziałek nie ma opcji bo ja odsypiam nocki.
Ja to nie wiem jakbym zareagowała gdyby panie Wiki prezentu nie pozwoliły zabrać do domu.Ona ma takie szczęście że ma tak kochające panie że ma w przedszkolu jak w domu.

25_pixels mój mąż właśnie cudzym pójdzie szybciej coś naprawić a w domu sprawa musi dojrzeć.Póki co szuflada córki czeka na naprawę już 3 tydzień a mąż bawi się w elektryka bo coś mu rozładowuje akumulator więc teraz przyszła kolej na wymianę rozrusznika więc pewnie we wtorek się z tym będzie bawił.Jutro i w poniedziałek nie ma opcji bo ja odsypiam nocki.

Kobieto [emoji23][emoji23][emoji23] faceci tak mają, że zaraz lecą wszystkim pomóc. Mój się raczej juz nauczył jakie sprawy mają pierwszeństwo, ale czasami mu przypominam. Sęk w tym, że u nas od kilku miesięcy taki nawał obowiązków. Nie wiem za co się najpierw złapać. On podobnie. za trzy tygodnie babcia wraca. A na podjeździe z garażem włącznie 4 auta. Z czego dwa do naprawy. Nie mam juz na to siły. Garaż na 2 i pół auta jak nie więcej a nawet nie wjadę juz [emoji23] bo jakbym fotę strzeliła to trzy silniki sobie leżą plus jakieś turba. Każdy silnik 300 i costam koni jak mnie mężu powiadomił. Babcia się zapłacze jak mężu sprzeda Golfa bo ona nie pojedzie niczym innym (ma awersję do aut powyżej 100 koni) [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mychaa ja też uważam że moje dzieci to najcudowniejsze co nam się mogło przytrafić w życiu.Więc napewno te trzecie dziecko też wniesie wiele radości w nasze życiu.Zresztą mąż już dawno zwariował na jego punkcie.
Angelika mam takie same uczucie że czuję macicę już bardzo wysoko ale w 13 tc to ona nie może być w tym miejscu w którym mi już brzuch rośnie czyli zaraz pod biustem.Dziwne to.

reklama
U nas już to napewno ostatnie dziecko.Jak się mężowi nie udało teraz z synem to będzie żył w babińcu heh.
Mychaa też tak myślę a nuż rośnie pod moim serduchem zdrowy anioł stróż dla moich dziewczynek.Bo będą potrzebowały kogoś takiego zwłaszcza Emi.

Do góry