reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
..bo to co bylo w miejscu dzidziusia poszlo do gory kochana :D niestety nie wchlonie sie, tez Ci o tym wczesniej wspominalam :D

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
hmm...
dziwne to wszystko jest haha [emoji23]
No cóż jeszcze pewnie wiele pytań przede mną [emoji14]
Bądźcie wyrozumiale [emoji23]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj spokojnie, pytan z dnia na dzien bedzie przybywac ;) a jak sie dziecko urodzi to juz w ogole!

o to już w ogóle u mnie temat tabu... [emoji14]
No cóż pierwszy raz zawsze najgorszy [emoji14]

Właśnie kto planuje jeszcze jedna dzidzie ? [emoji2]

@angelika Ja bardzo nie chciałabym pozostać ma jednym dziecku. Moj M chce mieć cała gromadkę, mi 2 wystarczy ;)

f2w3rjjga2xukn5b.png

Myycha Szalejesz kochana! bardzo dobrze :)
Aga to pewnie ma trójce się skończy haha [emoji23]

Ja zawsze chciałam jedno ale wiem że ja będę za bardzo tęsknić za tymi " dziecinnymi " sprawami [emoji14]
Jeszcze się wszystko okaże jak wygląda poród... czy ten ból będzie w ogóle dla mnie do zniesienia za nim zapomnę po zobaczenia maleństwa. Wiem że moja mama zdecydowała się dopiero po 20 latach na kolejne dziecko bo dopiero zapomniała o bólu...

A tam szaleje :D rodzinka sie smieje, ze to dlatego, ze kiedys powiedzialam mojej śp babci, ze 5 bede miec. Wiec babcia teraz pilnuje, zeby sie udalo spelnic obietnice [emoji14]

reklama
Myycha ale tak chyba lepiej.Mnie przeraża duża różnica wieku.Już myślę jak wakacje teraz będziemy organizować przecież inne potrzeby będą miały panienki 8 lat i 6 a inne roczny maluch.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry