reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
pobrane.jpg

Wyzej to jelita, miesnie.. Je tez ciezko by bylo wciagnac [emoji14]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• pobrane.jpg
    pobrane.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 243
reklama
Napewno Wasi mężowie odnajdą się w nowej sytuacji.Mój to od pierwszego porodu stał się mistrzem w robieniu zakupów bo łatwiej mu było skoczyć samemu po pracy niż razem jechać z niemowlakiem.Więc teraz po 7 latach to już jest mistrzem wie gdzie co kupić taniej i gdzie jest lepsze mięso a gdzie lepsze warzywa.Ostatnio to czasem i ja coś kupię bo Emi szkoła jest przy lidlu i polskim sklepie ale teraz w ciąży to najwyżej lekkie zakupy bo nawet do auta trzeba je najpierw zanieść.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Angelika, ja mam tak samo. Wywalone juz od żeber. Bez wzdęć i innych atrakcji. A jak teraz na rehabilitację chodzę i widzę siebie w lustrze jak robię półmostek, tak że tylko pupę podnoszę a barki na podłodze są, to brzuch idealnie płaski :-D Jak dla mnie to zero mięśni brzucha. Nie ma co trzymać tych wszystkich wnętrzności w środku. A jednak macica juz troszeczkę powiększona, trochę już wypycha narządy ku górze. Taki urok.

Myycha, to złoty facet Ci się trafił. Nie każdy taki jest. Wręcz odwazylabym się powiedzieć, że niewielu jest takich poważnych i odpowiedzialnych. Ma facet e głowie poukładane i tyle. No i przede wszystkim trafił swój na swojego, a to najważniejsze! :-)

reklama
Może faktycznie mięśnie brzucha nie trzymają tak jak powinny bo dziwna sprawa....
Kiedy tłuszcz to tłuszcz a to normalny średnio twardy brzuch [emoji14]
I tak jak dzag82 piszesz może macica wypycha wnętrzności.
Myycha dzięki za zdjęcia bardzo fajnie pokazuja co i jak...
Ale tylko się potwierdza że brzuch jest a dzidziuś w środku... [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry