reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Safiya a masz wysoko ułożoną ciążę?Bo to przeważnie jest przy wysoko ułożonej ciąży.Ja tak miałam w pierwszej ale to uczucie ucisku pojawiło się w drugim trymestrze.Jak mi w końcu brzuch opadł to odetchnęłam z ulgą że w końcu mogę w tej ciąży chodzić.
Evelinia to może ja teraz odetchn bo różnica będzie wielka 7 i 5 lat.Młode też bardzo chcą dzidziusia więc mam nadzieję że trochę pomogą.Też się lekko stresuje tymi pieluchami i cyckowaniem...już dawno zapomniałam jak to jest.U nas już luzik bo dziewczyny są naprawdę zżyte i dużo się same bawią.Ale jak były mniejsze to było co robić przy nich.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kurektyna Tak to jest jak dyrekcji jest coś nie na rękę! Będzie wymyślać bzdury i gadać, bo na kogoś musi zgonić swój zły humor..
No i pisz ile chcesz, jest potem co czytać :D

f2w3rjjga2xukn5b.png

Hola77 u mnie podobnie to mąż mnie przekonuje że damy radę.No my młodzi już nie jesteśmy...mąż 41 ja 38 ale finansowo napewno nas stać na kolejne dziecko.Też mam męża co dużo pomoże w domu i przy dziecku więc może nie będzie tak źle.Ale napewno 3 lub 4 następne lata znów będą mocno busy i można pomarzyć o porządnych wakacjach czy randkach sam na sam.

Mój mężulo to złota rączka więc i remont zrobi i auto naprawi i pieluszki też zmieniał dziewczynom.

Mój podobnie. Dochodzi do tego, że każdy coś od niego chciał w poprzednie lato. Wiec zaczął odmawiać, bo brakowało mu czasu dla nas. Marudziłam mu coś o garden arbor, przychodzę do domu jednego dnia i nagle jest [emoji7]

bacb5c6ae0b3d20960b35a4a630e3ced.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Klusek pisze:
Za kilka tyg porobie foty to Wam pokaze. Jest wiele do omowienia bo dol caly przerabiamy.
O ja chętnie zobaczę fotki. Takie przed, w trakcie i po remoncie :-p Na moim pierwszym sierpniowy forum śmiesznie jest, bo część dziewczyn się nigdy nie widziała, nie odwiedzała, a swoje domy czy mieszkania bardzo dobrze znamy :-D Jak któraś coś zmieni, wyremontuje, sama zrobi jakaś ozdobę, to od razu się chwalimy :-D

Kurektyna, no świetne metody mają inne panie... A co powiedzieli rodzice tej dziewczynki co prezentu wziąć nie mogła? No to już jakieś chore. Oj miałaby ze mną damula pogadankę...

Moj maz jest rok ode mnie starszy, ma 26 lat, wiele osob mowi, ze w tym wieku chlop to dopiero konczy szalec i moze gdzies tam mysli o rodzinie. A my juz ze soba od poczatku liceum, 5 lat po slubie, prawie 3 dzieci.. Maz ma wlasna firme rem-bud, ja w czasie studiow urodzilam chlopcow i teraz zdecydowalismy sie na 3. I zadnej decyzji nie zalujemy, dzieci sa najlepszym co mamy. Nie mamy kokosow na kacie, zyjemy sobie spokojnie, a na czasy szalenstwa i kariery dopiero przyjdzie czas ;) maz mimo mlodego wieku od poczatku byl swietnym i zaangazowanym ojcem. Przewija, karmi, kąpie, usypia, bawi sie, czesto i w nocy wstawal jak chlopcy byli mlodsi i sie budzili. Wiadomo, ze jak przyjdzie zajechany z roboty to podstawiam mu obiad pod nos i musi sobie odpoczac. Ale mowia, ze facet dopiero z wiekiem staje sie takim ojcem z prawdziwego zdarzenia ;) g* prawda:p no to walnelam Wam historie zycia :D

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)
@ikulka nie martw się na pewno mąż zaopiekuje się córcią jak należy.
@klusek gratuluję zakupu! Oby się dobrze mieszkało. Mój mąż też taki chomik co chwilę mnie zaskakuje. Normalnie mnoży kasę w kieszeni. Ale zakupy z nim to kanał. Wolę sama chodzić bo jak ma coś kupić to cierpi ;) taki typ.

U nas dzisiaj smutny dzień. Odszedł szczurek. Coś mu dolegało od kilku dni i u weta umarł podczas badania. Na szczęście młodą zostawiliśmy u rodziców, ale i tak były łzy. Trudno, takie zwierzaki krótko żyją i zawsze jest żal. Na razie koniec zwierzątek.
Na pociechę przytargałam pudła z malutkimi ciuszkami. Jak poprzebieram wstawię foto.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi bardzo sama mam dwóch chłopaków Zenka i Tadka .. Zawsze byłam przeciwna tym zwierzakom ale jak poznałam to żałuję że całe życie nie miałam... Są tak mądre jak pies i ma zawolanie przychodzą [emoji173]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Męczy mnie zgaga już chyba 3 dzień z rzędu...
I zastanawiam się jak to jest z tym brzuchem...
Niby brzuch jest duży, ciężko wciągnąć...
Ale jak robią usg to dziecko jest w miejscu podbrzusza nad wzgorkiem łonowym, czyli w miejscu gdzie nie zauważyłam zbyt dużego przyrostu.
Czyli ten brzuchol to co to jest?
Nawet rano nadczo i bez gazów...

Na takie rozmyślenia mnie wzięło weekendowo [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry