@luska1979 ja rocznik 89[emoji2] w pazdzierniki 28 skończę
@klusek gratuluję zakupu domu!!! Cieszę się że Wam się udało ale troszkę zazdroszczę bo też bym chciała! Ale wierzę że kiedyś i na nas przyjdzie czas!!! Oby Wam się dobrze mieszkało!!!
@Angelika:) ja miałam rogal mothehood i byłam bardzo zadowolona!!!!
Eh... dziś się dowiedziałam że moja szefowa na mnie gadała w piątek... że na okrągło wolne biorę bo jak tylko coś się dzieje to zaraz panikuję!!! Glupia rura!!! I dowiedziałam się że powiedziała koleżance ze ze swoich staruszków zrobiłam maluchy bo oni noc nie umieją... ja qwa na glowie staje i naprawde dużo ze swoimi dzieciakami robię wiecej niż one w przedszkolu ze swoimi dzieciakami(one np. tylko robią prace z książeczek zero jakiejś wlasnej inicjatywy.ich dzieci nie robią naprawdę nic, a jeszcze zaczęły przyjmować niespęłna 2,5 letnie dzieci)... a chodzi o to że niby moje dzieci nie umieją sprzątać...a niestety metodą nauki szefowej i dziewczyny z przedszkola jest tresowanie tych dzieci i wieczne karanie!!! Jednej dziewczynce za złe zachownanie np. nie pozwoliły wziąć prezentu od mikołaja do domu!!! Jak dziecko zniszczy książeczkę to ma przynosic swoja!Takie metody mają!! Jakoś jak ja siedzę ze swoimi dzieciakami to jakoś sprzatają!!! No zbulwersowałam się jak nic! Wiem że napewno czeka mnie z glupią flondrą rozmowa w poniedziałek... ale już zapowiedziałam P że niech tylko choć jedną chamską rzecz powie!!! Skomentuje do mnie że panikuje albo co kolwie co mnie wkurzy, to jak stoję zbieram swoje rzeczy wychodzę i tyle mnie widziały biore L4 i wypiepszam z tego burdelu!!! Ja niebędę narażać zdrowia swojego dziecka dla och widzimisie!!! Mojego zdrowia psychicznego to też nie jest warte!!!
@ikulka współczuję że malutka chora!!! I nie możecie być razem!!!
Wiem co to znaczy, ja nienawidzę jak mała choruje, a niestety jak zaczyna chorować to odsyłam ją do mojej mamy bo nie mogę ot tak brać wolnego na wszelkie L4 i jakiekolwiek wolne dni krzywo patrzą(juz mniej więcej widzicie jak to w mojej robocie wygląda) cieszę się że mam co z nią zrobić i że jest w dobrych rękach, ale nie lubię jak jest daleko jak jest chora a ja nie mogę jej przytulić!!! Pierwsze 4 lata nigdy jej nie opuściłam! Wiec kazde takie rozstanie przeżywam( ale tylko ja... Lenka stwierdziła że lubi chorować bo lubi być u babci) a ja się wtedy czuję złą matką!!!
Dlatego ciążą to moje wybawienie wreszcie znowu będę mogła być mamą w 100% i być przy moich dzieciach jak mnie potrzebują!!
Co do różnicy wieku to.jak urodził się mój najmłodszy brat to ja miałam 17 siosra 16 brat 12... Myślę że na poczatku mama miała łatwo bo dużo pomagalismy, i sie zaopiekowałyśmy niemowlkiem potem z przedszkola odebrałyśmy i się nim zajelysmy...
U męża z kolei jak najmłodszy się rodził to siostry miały 20 i 16 lat a moj P 9
wiec też roznica niezła... ogolnie taki maluch na koniec na odmlodzenie zwlaszcza jak starszaki już wychodzą z domu to fajna sprawa[emoji16]
@GuaRaNa współczuję straty zwierzaka! Wiem jak to boli jak odchodzi ukochany pupil! Niestety tak to jest że te stworzonka żyją krótko[emoji22]
My mamy króliczka narazie ma 7msc ale jak go wzięłam to.sie doksztalcilam i dowiedziałam się ze królik nie powinien jeść ziaren co we wszystkich marketowych karmach stanowi 80% mieszanki dla królika... w życiu bym o tym nie pomyślała!!! Mam nadzieję że jakoś będziemy dobrze o niego dbać to nam trochę pożyje bo o ile nie jest moją miłością to moja mała dała by się za niego pokroić!!!!!
Zawsze jak odpisuję mnie moment niema i chcę wszystkim odpisać to wychodza TAAAAAKIE długie posty!
Mam nadzieję ze mnie za nie, nie przeklinacie...
Dobranoc sierpnióweczki!!!